Ηλεία

Ηλεία: Τίμησαν συνταξιοδοτηθέντες συναδέλφους

Ακούστε το άρθρο

Τους οδοντιάτρους Γιώργο Μανώλη και Θανάση Αποστολά, που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα, τίμησε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας, σε μια σεμνή εκδήλωση, στο πλαίσιο των εργασιών της χθεσινής ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Στην ίδια εκδήλωση, στη μνήμη του αποθανόντος οδοντιάτρου Βαγγέλη Αποστολόπουλου, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένειά του.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Πύργου, έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2012 και ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2013 ενώ έγινε και προγραμματισμός δράσεων για το τρέχον έτος. Μεταξύ αυτών είναι η υλοποίηση του προγράμματος ενημέρωσης – πρόληψης στα σχολεία, με τη συνεργασία των δήμων αλλά και η διοργάνωση οδοντιατρικού συνεδρίου μέσα στο 2013 – πιθανότατα τον Σεπτέμβριο – αλλά και ενημερωτικών ημερίδων, όπως η πρόσφατη, με θέμα τη διαχείριση των μολυσματικών αποβλήτων των οδοντιατρείων που επίσης συζητήθηκε, μεταξύ άλλων θεμάτων, κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης.

Βράβευσε τους συνταξιοδοτηθέντες

Ακολούθησε η βράβευση των συνταξιοδοτηθέντων οδοντιάτρων, για την προσφορά τους στο χώρο της οδοντιατρικής επιστήμης αλλά και την προσφορά τους στην κοινωνία των περιοχών που υπηρέτησαν και όχι μόνο. Τον Γιώργο Μανώλη (Δ/ντης Οδοντιατρικού Τμήματος Νοσοκομείου – Κ.Υ Κρεστένων και πρώην μέλος του συλλόγου) βράβευσε ο ίδιος ο πρόεδρος Κώστας Σπίνος, καλός του φίλος και κουμπάρος, ενώ την πλακέτα του Θανάση Αποστολά (Φιγαλεία) που δεν κατάφερε να παραβρεθεί, παρέλαβε ο Μάκης Κουμουνδούρος από τα χέρια του γραμματέα Κώστα Διαμαντόπουλου. Τέλος, στη μνήμη του αποθανόντος Βαγγέλη Αποστολόπουλου (Ζαχάρω) ο αντιπρόεδρος Αλέκος Γαλανόπουλος παρέδωσε αναμνηστική τιμητική πλακέτα στην αδελφή του.

Νάνσυ Σπυροπούλου

(n_spyropoulou@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα