WEB tv Ηλεία

Τραγωδία στην Ώλενα – Θρήνος για τον αιφνίδιο θάνατο του 65χρονου Νικόλαου Νικολακόπουλου από την Αμαλιάδα (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 65χρονος, Νικόλαος Νικολακόπουλος, από την Αμαλιάδα, το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του χορευτικού προγράμματος στη Γιορτή Τρύγου που πραγματοποιούταν στην Ώλενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews, ο άτυχος χορευτής έπαθε ανακοπή ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η γιορτή τρύγου. Τη στιγμή που η χορευτική ομάδα στην οποία συμμετείχε παρουσίαζε χορούς ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η γιορτή. Παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν ενώ άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Νικόλαος Νικολακόπουλος, ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην Ηλεία. Διατηρούσε χασάπικο στην πόλη της Αμαλιάδας, ενώ δραστηριοποιούνταν και ως χορευτής με το Σύλλογο Παραδοσιακού τραγουδιού & χορού «Ο Μοριάς».

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 16:30, στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Αμαλιάδας, ενώ η σωρός του θα βρίσκεται στον ναό από ώρα 15:30.

Η συντακτική ομάδα του Patrisnews, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Νεότερο: 

Από την πρώτη στιγμή που η είδηση του θανάτου του άτυχου χορευτή έγινε γνωστή, φίλοι και γνωστοί, άνθρωποι με τους οποίους είχε συνεργασθεί αλλά και όσοι τον γνώριζαν, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία. Η πρόεδρος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου “Η Ωλένη”, Αγγελική Δημητρακάκη, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook:

“Ήρθες στο χωριό μας και στη Γιορτή μας….. σε γνωρίσαμε ως πρωτοχορευτή στη χορευτική σου ομάδα, σε καμαρώσαμε….!!! και ”ΕΦΥΓΕΣ”.για το αιώνιο ταξίδι… Για μας εδώ στην Ωλένη η μνήμη σου θα μείνει για πάντα….. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου και τους οικείους σου…”

Όλη η επικαιρότητα