Ηλεία

Ηλεία: Εφιαλτικές στιγμές για 16χρονη – Θύμα βιασμού επί τρία χρόνια από τον αδελφό της και τον θείο της

Ακούστε το άρθρο

Υπόθεση βιασμού ανήλικης, από τον θείο και τον αδελφό της, εξετάζουν με πολλή προσοχή τις τελευταίες ημέρες οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές του νομού Ηλείας και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα είναι μία 16χρονη κοπέλα που διαμένει σε χωριό της Ηλείας και τα τελευταία τρία χρόνια έχει βιώσει εφιαλτικές στιγμές από τον ίδιο της τον αδελφό, ο οποίος είναι δύο χρόνια μεγαλύτερός της, αλλά και από τον θείο της, αδελφό του πατέρα της, ο οποίος διαμένει στο ίδιο χωριό και παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είναι πατέρας ανηλίκων παιδιών, αυτό δεν τον εμπόδισε να βγάλει τις αρρωστημένες ορέξεις του στο ανυπεράσπιστο κορμί της ίδιας του της ανιψιάς.

Έφυγε από το σπίτι

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από μερικές ημέρες, όταν ο πατέρας της 16χρονης απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές, ζητώντας την παρέμβασή τους για να επιστρέψει στο σπίτι η κόρη του.

Η κοπέλα, τελευταία είχε συνάψει δεσμό με έναν 20χρονο που διαμένει σε άλλο χωριό του νομού και φαίνεται ότι στο πρόσωπό του βρήκε την διέξοδο και την σωτηρία που αναζητούσε για να ξεφύγει από το δράμα της.

Με την συνδρομή του νεαρού πριν από μερικές ημέρες η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της και μετέβη στην Πάτρα όπου διαμένει η μητέρα της, αφού οι γονείς του κοριτσιού είναι χωρισμένοι, και σε αυτή φαίνεται ότι αποκάλυψε αρχικά την αλήθεια.

Ο πατέρας της 16χρονης ήθελε να επιστρέψει η κόρη του πίσω στην οικογενειακή εστία και απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας καταγγέλλοντας την φυγή της 16χρονης με τον 20χρονο φίλο της.

 

Η αποκάλυψη

Οι αστυνομικοί πράγματι εντόπισαν την κοπέλα και από την πρώτη επαφή που είχαν μαζί της αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η 16χρονη δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι και ήταν φανερό ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Οι αστυνομικοί την προσέγγισαν με ευαισθησία και σταδιακά η κοπέλα άρχισε να αισθάνεται ασφαλής και τότε τους αποκάλυψε ότι ο λόγος που δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι ήταν γιατί είχε πέσει θύμα βιασμού κατ’ επανάληψη, τόσο από τον ίδιο της τον αδελφό όσο και από τον θείο της.

Όπως είπε ο πρώτος βιασμός έγινε πριν από τρία χρόνια περίπου, αρχικά από τον αδελφό της, και στην πορεία με την άσκηση βίας την βίασαν κατ’ επανάληψη και ο αδελφός και ο θείος της.

Η κοπέλα περιέγραψε ότι ζούσε έναν εφιάλτη, ωστόσο δεν μπορούσε να αποκαλύψει σε κανέναν τι ακριβώς συνέβαινε γιατί φοβόταν την κλειστή κοινωνία. Μία αχτίδα φωτός άρχισε να αχνοφέγγει όταν γνώρισε τον φίλο της και γι’ αυτό και αποφάσισε να φύγει μαζί του και να αναζητήσει καταφύγιο στην μητέρα της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας δεν φαίνεται να γνώριζε κάτι για το δράμα που ζούσε η κόρη του, γι’ αυτό και όταν έφυγε από το σπίτι την αναζήτησε μέσω των αστυνομικών αρχών.

Οι αστυνομικοί μετά τις καταγγελίες της κοπέλας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του αδελφού και του θείου της κοπέλας για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και ο φάκελος έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας που εξετάζει με μεγάλη προσοχή την συγκεκριμένη υπόθεση και αναμένονται εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες.

Όλη η επικαιρότητα