Ηλεία: Εξιχνιάστηκε κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από ΑΤΜ στο Κάστρο Κυλλήνης

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού που είναι προσωρινά κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα και ενός ακόμη αλλοδαπού συνεργού του

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από (ΑΤΜ), που είχε διαπραχθεί πέρυσι τον Απρίλιο στο Κάστρο Κυλλήνης.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 34χρονου Έλληνα και ενός 42χρονου υπηκόου Αλβανίας, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, στις 6-4-2017 τα ξημερώματα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού με τρεις ακόμη συνεργούς τους, εισήλθαν στο πρώην κοινοτικό κατάστημα Κάστρου του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, όπου χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία και συσκευή οξυγονοκόλλησης, παραβίασαν οπίσθια πόρτα, αυτόματης ταμειολογιστικής μηχανής (ΑΤΜ) και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 42.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο μεθοδικών και ενδελεχών ερευνών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ταυτοποιήσαν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών και συγκεκριμένα του 34χρονου και του 42χρονου αλλοδαπού συνεργού του.

Σημειώνεται ότι, ο 34χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα και είναι προσωρινά κρατούμενος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

 

 

(Φωτογρ. αρχείου)