Ηλεία

Ηλεία- Κορονωϊός: Κάμπος: «Παγωμένη» η κίνηση στην αγορά..

Ακούστε το άρθρο

Κυριακή…μακράς διαρκείας – Ενημέρωση από το δήμο Πηνειού για τον κορονοϊό

Αισθητά μειωμένη η εμπορική κίνηση στις  πόλεις του Κάμπου  και αυτό γιατί κάποιοι πολίτες έμειναν στο σπίτι τους μαζί με τα παιδιά τους δεδομένου ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά, αλλά και γιατί υπάρχει ανησυχία από τις εξελίξεις στο θέμα των κρουσμάτων του κορονοϊού στο νομό.

«Στη Γαστούνη η κίνηση σήμερα είναι αισθητά μειωμένη και υπάρχουν κάποιοι που κυκλοφορούν με μάσκες» δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γαστούνης Φώτης Κορδοπάτης ο οποίος ευελπιστεί πως τις επόμενες μέρες και η Γαστούνη θα βρει τον κανονικό της ρυθμό.

Ενημέρωση από το Δήμο Πηνειού

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, πραγματοποιεί στο ΚΑΠΗ Γαστούνης «ενημέρωση συζήτηση για την κρίσιμη κατάσταση που έχει προκύψει στο δήμο σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού».

Λέντζας: Κλειστές οι Λαϊκές

Και στο δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης  στα Λεχαινά η εικόνα ήταν ίδια.  Η κεντρική πλατεία Αγίου Δημητρίου θύμιζε… Κυριακή μεσημέρι ενώ η φωτογραφία είναι στις 12.30 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ με απόφαση του δημάρχου Γιάννη Λέντζα ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης , ανακοίνωσε πως η Λαϊκή Αγορά της Ανδραβίδας δεν θα πραγματοποιηθεί  Παρασκευή 6/03/2020 , λόγω του γνωστού θέματος του ιού.Επίσης για τον ίδιο λόγο δεν θα πραγματοποιηθεί και η Λαϊκή Αγορά της Ν.Μανωλάδας την Κυριακή 8/03.

Παρακαλούνται όλοι οι συντελεστές των Λαϊκών Αγορών , έμποροι και καταναλωτές, να σεβαστούν την απόφαση της Δημοτικής Αρχής και να μη προσέλθουν ή συναθροιστούν στους τόπους διεξαγωγής των , συμβάλλοντας στην αποτροπή της περαιτέρω διάδοσης του ιού .

Ναμπίλ: Ψυχραιμία

Ψυχραιμία και πιστή τήρηση των οδηγιών του υπουργείου Υγείας δηλώνει ο Ναμπίλ Μοράντ:

«Υπάρχουν αυξημένες επισκέψεις στο ιατρείο μου, από ασθενείς που έχουν καταρροή και βήχα. Εξετάζονται και γίνεται η κατάλληλη ενημέρωση. Δεν χρειάζεται πανικός παρά μόνο ψυχραιμία. Να τηρούμε τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας» δηλώνει ο γιατρός και  τ. δήμαρχος.

Όλη η επικαιρότητα