WEB tv Ηλεία

Ηλεία-Κορονωϊος: Νέα μαρτυρία – Άνδρας-μέλος του γκρουπ των εκδρομέων μιλά στην ΟΡΤ

Ακούστε το άρθρο

«Δεν μας έλεγξε κανένας, παρότι είπαμε ότι είμαστε άρρωστοι»..

Αυτή η σοβαρή καταγγελία έγινε από επιβάτη του τουριστικού λεωφορείου στην τηλεόραση της ΟΡΤ, που ταξίδεψε στους Άγιους Τόπους και πλέον οι περισσότεροι επιβάτες του, από αρκετές περιοχές της Ηλείας, αλλά και της Αχαΐας και της Ζακύνθου, έχουν διαγνωστεί με κορωνοϊο!

Ο συγκεκριμένος επιβάτης του τουριστικού λεωφορείου που ήταν ένας από τους προσκυνητές που ταξίδεψαν στους Άγιους Τόπους τόνισε χαρακτηριστικά ότι μέχρι να γίνει γνωστό ότι νοσεί ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, όλοι σχεδόν κυκλοφορούσαν ελεύθερα, πήγαιναν στις εργασίες τους και είχαν κοινωνικές συναναστροφές.

«Οι άνθρωποι όταν πάνε στους Άγιους Τόπους έχουν ένα βαρύ πρόγραμμα, επισκέπτονται πολλούς τόπους, και γενικά επιστρέφουν ταλαιπωρημένοι. Όντως γυρίσαμε κουρασμένοι και πολλοί από  ήταν κρυωμένοι. Αυτοί που έβηχαν φορούσαν μάσκες και εγώ προσωπικά, από αυτά που άκουγα στην τηλεόραση, φόραγα την μάσκα μου, είχαμε δηλαδή μέτρα ασφάλειας. Πολλοί από αυτούς πήγαν στους προσωπικούς τους ιατρούς και αυτοί ψάχθηκαν να δουν τι γίνεται. Οι οδηγίες που τους έδωσαν είναι … δεν τρέχει τίποτα, και τους άφησαν να κυκλοφορούν. Εμένα μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι δεν με ενόχλησε κάποιος, κάναμε κανονικά την ζωή μας έξω. Μέχρι που εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα στην Πάτρα, και μας είπαν να ψαχθούμε».

Δείτε το βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα