Ηλεία: Κόβονται μαθητικά δρομολόγια από Δευτέρα

Τελευταία γραπτή προειδοποίηση έστειλε στους αρμόδιους δήμους της Ηλείας η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηλείας για την άρση εμποδίων στο οδικό δίκτυο, ενημερώνοντας ότι αν έως τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, δεν έχει γίνει κάτι, θα διακοπεί η μεταφορά των μαθητών με τα λεωφορεία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη γραπτή του επιστολή προς τον δήμο Αρχαίας Ολυμίας και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ηλείας ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλείας, Χρήστος Δημακόπουλος, αν δεν κοπούν κλαδιά δέντρων που καθιστούν επικίνδυνη τη διέλευση των λεωφορείων εντός των δημοτικών διαμερισμάτων Χελιδονίου, Καυκανιάς, Κούμανι, Φολόης, στην είσοδο της Νεμούτας και στη διαδρομή από Κούμανι προς Φολόη (Μεσαριά), «από την ερχόμενη Δευτέρα 18/9 θα διακοπεί η συγκοινωνία και θα επαναληφθεί μόνο σε περίπτωση που η διέλευση των λεωφορείων στα προαναφερόμενα δημοτικά διαμερίσματα θα εκτελείται ακώλυτα».

Επιστολή στην ΠΕ Ηλείας και στον δήμο Αρχ. Ολυμπίας έστειλε η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηλείας

Ο σταθμάρχης του ΚΤΕΛ Ηλείας, Νίκος Βλαχαντώνης έγινε χθες δέκτης έντονων παραπόνων από οδηγούς για ζημιές στα οχήματα (αποξήλωση καθρέφτη, ζημιά σε παρμπρίζ, κ.ά.) και είναι σε επικοινωνία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους για να επιλυθούν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

«Έχουμε πάρει τα πρώτα μηνύματα από τους οδηγούς ότι σε κάποια τοπικά διαμερίσματα δεν έχει δώσει το ανάλογο βάρος ο τοπικός πρόεδρος, οπότε αυτό έχε σαν συνέπεια κάποιοι μαθητές να ταλαιπωρηθούν, με την έννοια ότι το λεωφορείο θα κάνει αναστροφή πριν από την είσοδο του χωριού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μίλησα με τους αρμόδιους αντιδημάρχους στους δήμους και στις  τεχνικές υπηρεσίες και μου υποσχέθηκαν ότι ως τη Δευτέρα θα έχουν ολοκληρώσει τα τμήματα που τους έχουμε επισημάνει», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Βλαχαντώνης, προσθέτοντας ότι είναι αναγκαία η αποκατάσταση σε «βύθισμα» στον δρόμο προς την Κορυφή

«Το κλίμα μεταξύ των οδηγών είναι βαρύ διότι είχαμε ζημιές από πλάτανο στη Φολόη, αποξήλωση καθρέφτη στον Ξηρόκαμπο και μας ζητείται να διακόψουμε τα δρομολόγια», σημείωσε ο κ. Βλαχαντώνης.