Ηλεία: Παρ΄ ολίγον τραγωδία στη Βρίνα

Παρ΄ ολίγον τραγωδία προχθές το απόγευμα στη Βρίνα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όταν ένα ετοιμόρροπο πεύκο κατέρρευσε και καταπλάκωσε έναν 55χρονο που ήταν στο σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην αγροτική τοποθεσία «Πολυκαλάμι» μεταξύ Βρίνας και Κάτω Σαμικού. Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία, ο 55χρονος, ο οποίος είναι και υπάλληλος του δήμου, είχε μεταβεί γύρω στις 5:30μ.μ. μαζί με άλλους δύο συγχωριανούς του στο σημείο, ύστερα από σχετική άδεια του δασαρχείου Ολυμπίας, για να εκτελέσουν ορισμένες αγροτικές εργασίες. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα από τα πεύκα κατέρρευσε και έπεσε πάνω στον 55χρονο, μην αφήνοντάς του περιθώρια αντίδρασης και αποφυγής.

Οι συγχωριανοί του, παρά το αρχικό σοκ, βρήκαν το σθένος να τον βοηθήσουν καλώντας και άλλους για βοήθεια. Έκοψαν γρήγορα το πεύκο και τον απεγκλώβισαν, καλώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα, ασθενοφόρο τον διεκόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς είχε υποστεί αρκετά κατάγματα.