39ο Ολυμπιακό Ράλλυ: Μοναδικό θέαμα από τα πληρώματα – Μεγάλος νικητής ο Γιάννης Μπαντούνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πιο συναρπαστικά ραλλυ όλων των εποχών ήταν το 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ της ΑΟΛΑΠ, που ήταν ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και που ολοκληρώθηκε με νικητές τους Γιάννη Μπαντούνα (ΑΟΛΑΠ) – Κώστα Σούκουλη, ενώ τρίτοι γενικής ήσαν οι Στέλιος Λαϊνόπουλος -Τάσος Παπαδόπουλος της ΑΟΛΑΠ.

Ανάμεσα τους, στην δεύτερη θέση της γενικής, τερμάτισαν οι Θ. Χαλκιάς – Λ. Μαχαίρας, ενώ εξαιρετική ήταν η παρουσία του Δημήτρη Τσαπέκη με τον Φώτη Αλεξανδρόπουλο που τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα της γενικής και συγκεκριμένα πέμπτοι.

Ο Πυργιώτης οδηγός και δευτεραθλητής Ελλάδος το 2017, επικράτησε σε τέσσερις από τις έξι ειδικές διαδρομές σε έναν πολύ δυνατό αγώνα.

Να τονιστεί ότι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με μια μικρή καθυστέρηση, καθώς στη 5η ΕΔ Δούκας ΙΙΙ έμεινε από πρόβλημα το αυτοκίνητο των Κεχαγιά-Μπασιούκα. 

 


Το Σάββατο το απόγευμα έγινε ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ «ΙΟΝΙΚΗ», στην Συντριάδα Πύργου, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία του Πύργου.