Ζώα Ηλεία

Ηλεία: Σοκ – Σκυλάκια με σφαίρες, σφυριές στο κεφάλι και έρμαια των ΙΧ

Ακούστε το άρθρο

¨Όταν κάποιοι συνάνθρωποί μας κακοποιούν και εξολοθρεύουν σκυλιά και εμείς  οι υπόλοιποι με την σιωπή μας γινόμαστε θεατές με έναν νόμο εν υπνώσει, τέτοια γεγονότα σαν αυτά του τελευταίου 24ώρου, θα είναι δυστυχώς συχνά. Άλλωστε πόσοι θυμούνται τις δύο ντουζίνες σκύλων που δηλητηριάστηκαν στην Βάρδα;

Βάρδα: Επιτήδειος δηλητηρίασε με φόλες 16 σκυλιά!

Κουρτέσι: Το μικρό σκυλάκι  βγήκε από το σπίτι και κάποιος το πυροβόλησε με αεροβόλο! Το σκυλί μεταφέρθηκε από την ιδιοκτήτριά του στην κτηνίατρο κ.Παναγιώτα Τσάγκου που δεν είναι η πρώτη φορά που χειρουργεί σκύλο πυροβολημένο.

Στρούσι: Η εικόνα ήταν σοκαριστική. Με δεμένα πόδια και με βγαλμένο το ένα του μάτι μετά από άγριο ξυλοδαρμό βρέθηκε να ψυχορραγεί στην άκρη του δρόμου στο  Στρούσι ένα σκυλί. Μάλιστα ο βασανιστής του το είχε κτυπήσει με μανία στο κεφάλι με σκοπό να του ανοίξει το κρανίο με αποτέλεσμα το μάτι του σκύλου να πεταχτεί έξω!

Η Αντα Παναγιωτοπούλου μέλος του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Λεχαινών σοκαρίστηκε όταν είδε το σκυλί. Χωρίς καθυστέρηση,  μετέφερε αμέσως το δύστυχο ζώο στο κτηνιατρείο της Παναγιώτας Τσάγκου στα Λεχαινά . Σήμερα το σκυλί θα χειρουργηθεί.

Λεχαινά: Αυτοκίνητο χτυπά  κουτάβι τριών-τεσσάρων μηνών. Το σκυλί τραυματίζεται στα πίσω πόδια του και ουρλιάζει από τον πόνο. Ο οδηγός που το κτύπησε δεν σταμάτησε. Κάποιοι άλλοι κοιτούν το σκυλί και συνεχίζουν το δρόμο τους. Το σκυλί προσπαθεί να πάει στην άκρη του δρόμου, και το κτυπά ευτυχώς ελαφρά, ένα άλλο ΙΧ. Ούτε αυτός ο οδηγός σταματά. Ευτυχώς για το δύστυχο κουτάβι, βρέθηκε μετά από λίγο κάποιος συνάνθρωπός μας και το μετέφερε βαριά τραυματισμένο πάλι στην Παναγιώτα Τσάγκου.

Όλη η επικαιρότητα