Ηλεία: Σοβαρός τραυματισμός 37χρονου σε τροχαίο στη Νεμούτα

Σε σοβαρή κατάσταση διακομίσθηκε 37χρονος από την περιοχή της Νεμούτας στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε το απόγευμα της Τετάρτης με το αυτοκίνητό του στον επαρχιακό δρόμο Νεμούτας-Σεινταγά.

Ειδικότερα, ο 37χρονος κινούμενος επί του συγκεκριμένου οδικού δικτύου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αγροτικού που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί. Λίγο αργότερα, έγινε αντιληπτός από πολίτη που περνούσε από το σημείο, ο οποίος και έσπευσε να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ασθενοφόρου που έφθασε στο σημείο, παραλαμβάνοντας τον τραυματία και διακομίζοντας τον στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου προκειμένου να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Παρότι η κατάστασή του είχε κριθεί κρίσιμη αρχικά αφού είχε υποστεί σοβαρά χτυπήματα σε κεφάλι και θώρακα, ωστόσο οι αξονικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν πως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και δεν είναι αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας όπως εκτιμούσαν εξαρχής.