Ηλεία: Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου ο Κ. Κυριακόπουλος

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, ο Συντονιστής των Πυροσβεστικών Περιφερειακών Υπηρεσιών Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Κυριακόπουλος.

Σκοπός της επίσκεψης, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr ήταν η ενημέρωση από τους αξιωματικούς της Υπηρεσίας και η καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν όσον αφορά σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και όχι μόνο, αλλά και η προετοιμασία που έχει γίνει για την αντιπυρική περίοδο που ήδη ξεκίνησε.

Ο κ. Κυριακόπουλος ενημερώθηκε πλήρως για όλα τα ζητήματα που αφορούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Πύργου αλλά και τα κλιμάκια των Κρεστένων και Αρχαίας Ολυμπίας, προβλήματα που παραμένουν διαχρονικά λόγω των σοβαρών ελλείψεων που αντιμετωπίζει στο σύνολό του το Πυροσβεστικό Σώμα, σε ότι αφορά χρηματοδοτήσεις για την συντήρηση των παμπάλαιων οχημάτων και ανανέωσης του εξοπλισμού των πυροσβεστών.

Πάντως ο κ. Κυριακόπουλος, στο πλαίσιο των γενικότερων επισκέψεών του σε Υπηρεσίες της αρμοδιότητάς του, έχει καταγράψει όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται τη φετινή αντιπυρική περίοδο με σκοπό να τα μεταφέρει στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.