Ηλεία

Ηλεία: Συναγερμός για την εξαφάνιση ηλικιωμένου κτηνοτρόφου

Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές του νομού για τον εντοπισμό ενός 93χρονου κτηνοτρόφου στα ορεινά της νότιας Ηλείας, ο οποίος αγνοείται από προχθές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 93χρονος έφυγε προχθές το απόγευμα από το σπίτι του στον οικισμό «μεροδέντρι», μεταξύ Μυρωνίων και Μίνθης, στα όρια των δήμων Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και Ζαχάρως, αλλά δεν επέστρεψε το βράδυ. Αμέσως ο γιος του και η νύφη του, οι οποίοι μένουν μαζί του, ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του ΑΤ Ανδρίτσαινας και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα απώλειας μνήμης.

Στην περιοχή βρίσκεται και μονάδα της ΕΜΑΚ από την Πάτρα, ενώ από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης, και ο διοικητής ΠΥ Ηλείας, Δημήτρης Αντωνάκης. Στις έρευνες συμμετέχει και ο πρόεδρος της ΤΚ Μυρωνιών, Άγγελος Ζηλήρος.

Όλη η επικαιρότητα