Ποδόσφαιρο

Ηλειακό «χρώμα» στο Camp Nou ανάμεσα σε 3.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη την περασμένη Τετάρτη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, μένοντας έτσι στους μηδέν βαθμούς.

Αυτό που προξένησε εντύπωση όμως, μιας και το αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πριν τη σέντρα, ήταν η δυναμική παρουσία 3000 φίλοι των ερυθρόλευκων οι οποίοι δεν σταμάτησαν επί 90 λεπτά να τραγουδούν μέσα στην βροχή για την αγαπημένη τους ομάδα αλλά και τον αγαπημένο τους Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ανάμεσα τους βρέθηκαν και Ηλείοι φίλαθλοι, οι οποίοι έκαναν το μακρινό ταξίδι μέχρι την πρωτεύουσα της Καταλονίας και παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν ήταν το επιθυμητό για την ελληνική ομάδα, σίγουρα η εμπειρία της παρακολούθησης ενός παιχνιδιού της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε έναν από τα ομορφότερα γήπεδα του πλανήτη όπως το Camp Nou, τους αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Δείτε τις φωτογραφίες των Ηλείων εκδρομέων μέσα στο «σπίτι» της υπερομάδας του Λιονέλ Μέσι.

Γνωστός φαν του ποδοσφαίρου, ο γιατρός Β. Δημητρόπουλος επισκέπτεται συχνά πυκνά διάφορες πόλεις της Γηραίας Ηπείρου για να παρακολουθήσει ευρωπαϊκούς αγώνες. Στην δεύτερη φωτογραφία ποζάρει με τον φίλο του Δημήτρη Λυκογιάννη από τη Βάρδα εντός του σταδίου.

Xρέη… προπονητή έστω και για λίγο ανέλαβε ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Γιώργος Νεοφώτιστος ο οποίος πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του Camp Nou και κάθισε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Εκ Χελιδονίων ορμώμενος, ο Γιώργος Πετρόπουλος που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κολωνία της Γερμανίας βρέθηκε στις εξέδρες του Camp Nou για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Καλύπτει χρόνια το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και είναι δηλωμένος φαν των ερυθρόλευκων. Συνεπώς, ο Πυργιώτης Διονύσης Βερβελές δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό το ματς, όπου εκτός των άλλων συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε και με τον «παλιόφιλό» του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον οποίο είχε και μια εγκάρδια συνομιλία.

Όλη η επικαιρότητα