ΕΠΣ Ηλείας

ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΥΡΓΟΥ: 1-0 Έχει πάρει φόρα!

Ακούστε το άρθρο

Δεύτερη νίκη σε τρία ματς και διατήρηση του αήττητου για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι για τον Ηλειακό Λεχαινών που κέρδισε με 1-0 τη Θύελλα και πλέον μπορεί να ανασαίνει επιτέλους ελεύθερα αφού ναι μεν δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή αλλά δεν παίζει και με την πλάτη στον τοίχοι όπως πριν λίγο καιρό. Στα καθαρά αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με την προβολή του Καφούσια έπειτα από σέντρα του Κράγκαρη. Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όμως ο Φλίγκος απομάκρυνε το σουτ του Διαμαντάκου και στο 40’ το γκολ του Κράγκαρη ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ηλειακού. Στην επανάληψη, το σκορ δεν άλλαξε, άλλαξαν όμως οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα αφού στο 75’ ο Παναγόπουλος άφησε την ομάδα του με δέκα λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη και ο Κράγκαρης με εννιά λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινή για εξύβριση στο 85’. Από την πλευρά της η Θύελλα, ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Παπαγεωργίου στο 90’ είδε και αυτός τη δεύτερη κίτρινη.

Οι συνθέσεις

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Κουρής, Διαμαντόπουλος, Κόστα (50΄ λ.τρ. Μαρινόπουλος), Κράγκαρης, Τριτάρης, Καφούσιας, Παναγόπουλος, Μαράτος (72΄ Παναγιωτόπουλος)

ΘΥΕΛΛΑ: Παπάς, Γ. Ντάβαρης, Παπαγεωργίου, Βασιλακόπουλος, Μπίρμπας, Τζουβάνι, Νεοφώτιστος, Κουβελιώτης, Παπαδάτος (60΄ Παργινός), Διαμαντάκος, Γιούρτας

  • Με τηλεφώνημα του στη στήλη ο επί χρόνια παράγοντας του Ηλειακού κ. Μπάμπης Κράγκαρης μας γνωστοποίησε ότι αποχωρεί οριστικά από το Δ.Σ. της ομάδας του, τους δε λόγους της αποχώρησής του θα τους κάνει γνωστούς προσεχώς!

Όλη η επικαιρότητα