ΕΠΣ Ηλείας

Ηλειακός Βαρθολομιού – Δόξα Ν. Μανωλάδας 1-2: Αυτή τη φορά δυσκολεύτηκε!

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί την περασμένη Τετάρτη στο Βαρθολομιό η Δόξα Ν. Μανωλάδας να επικράτησε 3-0 του Ηλειακού και  να πέρασε  εύκολα   στους «4» του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, χθες όμως στα πλαίσια του πρωταθλήματος δυσκολεύτηκε!  Καθώς στο πρώτο ημίχρονο «έσπασε»… τα δοκάρια, σε φάουλ του Δημητρόπουλου, κεφαλιά του Πυρρή  και προσπάθεια του Παπαδάτου! Και σαν  να  μην έφταναν αυτά, στο 63΄από  φάουλ του Σπ. Μαργαρώνη , ο Σάκης Τσουκαλάς με κεφαλιά έκανε το  1 – 0! Έκτοτε η Δόξα αφυπνίστηκε, και στο 73΄εφτασε στο 1 – 1 με πέναλτι του Γ. Πολίτη που δόθηκε σε ανατροπή από τον γκολκίπερ Βύτανο του Καλογερόπουλου! Η ολική ανατροπή στο σκορ έγινε στο 78΄, όταν  ο Καλογερόπουλος έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον Παπαδάτο, και αυτός  έγραψε το τελικό 1 – 2! Με τον Ηλειακό να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής στο 80΄με 2η κίτρινη κάρτα του Κότσιφα!

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βύτανος , Ράπτης(85΄ λ. τρ. Ρουμελιώτης), Μαργαρώνης Α., Κατσίγιαννος,  Πανόπουλος , Τσουκαλάς Δ., Κότσιφας, Παπαδόπουλος Αν. Ραυτόπουλος, Μαργαρώνης Σπ., Τσιράκης(70΄ Μαρίνοφ).

ΔΟΞΑ: Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος , Μπλετσάκης, Πυρρής, Κατσίνας, Τσιρίκος,  Βασιλόπουλος (65΄ Κουλούρης ), Παναγόπουλος, Καλογερόπουλος(82΄ Μηλαδόπουλος), Πολίτης, Παπαδάτος.

 

Όλη η επικαιρότητα