ΕΠΣ Ηλείας

ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ – ΛΕΟΝΤΕΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: 0-0 Δεν «Χ» άρηκε κανείς!

Ακούστε το άρθρο

Λευκή ισοπαλία είχαμε το απόγευμα της Κυριακής στο Βαρθολομιό, ανάμεσα στον τοπικό Ηλειακό και τους Λέοντες, σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό από δύο ομάδες που είχαν μεγάλη ανάγκη βαθμών, και ήθελαν πολύ το τρίποντο.  Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με μοιρασμένη την υπεροχή, και χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Στην επανάληψη οι ΛΕΟΝΤΕΣ παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι και έκλεισαν τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο!  Ετσι στο 65΄ο Παρασκευόπουλος χάνει μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας άουτ από καλή θέση. Στο 74΄ο Λούντζης Γερ θα χάσει την ευκαιρία του αγώνα όταν θα πλασάρει άουτ από κοντά με το γκολκίπερ Βύτανο εξουδετερωμένο!  Στο 81΄ο Μπάκος θα σουτάρει με δύναμη αλλά η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα εξοστρακιστεί.

Με κάποιες στημένες φάσεις οι μόνες απειλές των γηπεδούχων στην επανάληψη που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την άμυνα των Αμαλιαδιωτών.

Άριστη η διαιτησία του ρέφερι Κυριαζή και των βοηθών Γούργουρα και Ηλιόπουλου.

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: ΒΥΤΑΝΟΣ – ΧΟΝΔΡΟΣ (61΄ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ) – ΜΠΙΛΙΑΣ – ΚΑΨΗΣ (29΄ΜΑΓΚΑΦΑΣ) – ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ – ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΟΥΤΟΣ Π – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΓΕΜΟΣ (81΄ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ) – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΟΥΤΟΣ Α

ΛΕΟΝΤΕΣ: ΜΑΧΑΙΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΟΥΝΤΖΗΣ Χ – ΣΑΚΚΟΣ – ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (88΄ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ) – ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ – KOXHAJ – ΛΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΡ – ΜΠΑΚΟΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (81΄ΚΟΤΣΑΛΗΣ)

Όλη η επικαιρότητα