ΕΠΣ Ηλείας

Ηλειακός Βαρθολομιού: Τέλος… ο Νίκος Αριδάκης

Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν από τον πάγκο του Ηλειακού Βαρθολομιού, αποτελεί από χθες , ο έως τώρα τεχνικός της ομάδας,  Νίκος Αριδάκης .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, αυτή η εξέλιξη ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη, εξαιτίας των κακών εμφανίσεων της ομάδας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ το ποτήρι ξεχείλισε μετά την «βαριά» εκτός έδρας ήττα του Ηλειακού στα Σαβάλια , με σκορ  4  –2 από  τον τοπικό Ολυμπιακό, το περασμένο Σάββατο! Ένα αποτέλεσμα που έστειλε οριστικά την ομάδα στα μπαράζ παραμονής και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας, κόντρα στον Α. Ο. Χάβαρι.

Μετά όμως από αυτή την εξέλιξη, καθώς η απόφαση του Νίκου Αριδάκη είναι οριστική και αμετάκλητη, (πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής…, καθώς χθες αποχαιρέτησε τους παίκτες του),  η διοίκηση της ομάδας  βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, μιας και την Κυριακή υπάρχει μπροστά η πρώτη «μάχη» παραμονής στο Χάβαρι!

Μάλιστα ο Νικ. Αριδάκης μέσω της «Πατρίς – Σπορ» εύχεται στην ομάδα της «καρδιάς» του τον Ηλειακό Βαρθολομιού, να πετύχει στα μπαράζ – παραμονής, αυτό που δεν πέτυχε την κανονική περίοδο, δηλ. την «σωτηρία» της που της αξίζει πραγματικά!

Όλη η επικαιρότητα