Γ Εθνική

Ηλίας Φωτόπουλος (ΠΑΟ Βάρδας): «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν την φοβάμαι την ομάδα!»

Ακούστε το άρθρο

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρά το αρνητικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο τεχνικός του ΠΑΟΒ Ηλίας Φωτόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της «Μπάρτσα» τόνισε: «Έγινε ένα παιχνίδι το οποίο με βάση τις γηπεδικές συνθήκες θα πήγαινε στη δύναμη και το πάθος. Όπως και έγινε. Εμείς τα παιχνίδι το προσεγγίσαμε όπως έπρεπε να το προσεγγίσουμε. Είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω στο πλάνο και πιστεύω τα καταφέραμε να το εφαρμόσουμε. Με εξαίρεση μια φάση, περίπου δέκα λεπτά πριν το γκολ, είχαμε άριστη επιτυχία. Και βέβαια τη φάση στο 95΄, την τελευταία φάση του παιχνιδιού. Προετοιμαστήκαμε για μια πολύ μεγάλη εναέρια μάχη. Και δεν μπορώ παρά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, τα οποία πραγματικά έκαναν κατάθεση ψυχής σήμερα. Νιώθω πραγματικά περήφανος που τους έχω ποδοσφαιριστές. Και για μένα, με βάση την ποιότητα των δυο ομάδων, όσον αφορά στους παίκτες που διαθέτουν στο ρόστερ, πιστεύω ότι είναι οι νικητές. Είχαμε να παίξουμε με αρκετά προβλήματα. Δεν μπλοφάραμε, όπως ακούστηκε από την κερκίδα. Τρεις παίκτες μας έπαιξαν με ευθύνη δική τους. Εξέφρασαν την επιθυμία να αγωνιστούν και ο Κωνσταντινίδης και ο Νικολόπουλος και ο Μελετίδης, παρόλο που δεν ήταν 100% έτοιμοι και παρόλο που την εβδομάδα που μας πέρασε είχαν προπονηθεί υποτυπωδώς. Πραγματικά τα έδωσαν όλα, αντεπεξήλθαν. Όμως αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ήταν η μόνη φάση στην οποία δεν αντιδράσαμε σωστά ή δεν αντιδράσαμε όπως είχαμε σχεδιάσει και ο αντίπαλος δεν το συγχώρησε. Πρόκειται πραγματικά για μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, η οποία δεν συγχωρεί τι παραμικρό λάθος, την παραμικρή ολιγωρία. Και έτσι κρίθηκε το παιχνίδι».

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, ο Βαρδαίος τεχνικός δήλωσε: «Σίγουρα οι στόχοι του ΠΑΟ Βάρδας, δεν περνούσαν από αυτό το ματς. Όμως με βάση την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, η ισοπαλία για ψυχολογικούς λόγους κυρίως, θα έπρεπε να βρίσκεται στις αποσκευές μας. Δεν ήρθε, δεν πειράζει. Εγώ προσωπικά, με τέτοιες εμφανίσεις, με τέτοια παρουσία και διαχείριση παιχνιδιού, δεν φοβάμαι καθόλου την ομάδα, όσον αφορά την επιτυχία των στόχων μας».

«Από την Ηλεία ο Πρωταθλητής»

Κλείνοντας ο Ηλίας Φωτόπουλος, ανέφερε: «Στην αρχή της σεζόν, εξέφρασα την ευχή και την πεποίθηση, ο τίτλος του ομίλου να πάει σε ομάδα από την Ηλεία. Τώρα το πιστεύω, είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι ο Πρωταθλητής θα είναι από τον νομό Ηλείας».

Όλη η επικαιρότητα