Εκλογές Ηλεία Πολιτική

«Ήλιδα – Νέα Μέρα»: Η Κωνσταντίνα Καργάδου μαζί με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα μίας ακόμα γυναίκας με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» και συγκεκριμένα της ιδιωτικής υπαλλήλου κας Κωνσταντίνας Καργάδου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κα Κωνσταντίνα Καργάδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με χαρά αποδέχτηκα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Γυναίκας, την πρόταση του Δημάρχου μας να συμμετέχω στον συνδυασμό του ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.
Ως νέος άνθρωπος που εργάζεται και βρίσκεται καθημερινά στο κέντρο της Αμαλιάδας, βλέπω από κοντά τις προσπάθειες που καταβάλει η δημοτική αρχή, προκειμένου να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών και να δρομολογήσει νέα μεγάλα έργα υποδομής.
Σε αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Ο καθένας θα πρέπει να βάλει το δικό του λιθαράκι, για να αλλάξουμε το μέλλον μας.
Οι βάσεις έχουν μπει την πενταετία που μας πέρασε κι αυτό που μένει είναι να επιβεβαιώσουμε την εμπιστοσύνη μας στον κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για μια ακόμα θητεία.
Από την πλευρά μου τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Εμπιστεύομαι το καθαρό του χαμόγελο και τις αλήθειες του!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΡΓΑΔΟΥ

Η Κωνσταντίνα Καργάδου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1994, από μικρή ηλικία όμως ζει στην πόλη της Αμαλιάδας.
Ο πατέρας της είναι εργολάβος οικοδομών με καταγωγή από την Ανδραβίδα και η μητέρα της από την Αμαλιάδα. Έχει –επίσης– δύο αδέλφια, την Παναγιώτα και τον Βασίλη.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Όλη η επικαιρότητα