Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Ήλιδα – Νέα Μέρα: Υποψήφια με τον δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο η Δώρα Νοταρά – Λούντζη

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα της κας Δώρα Νοταρά – Λούντζη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Η Δώρα Νοταρά – Λούντζη προσέφερε μαζί με τον υπόλοιπο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας, πάρα πολλά σε αυτή μας τη θητεία.

Προσέφερε, όμως, ανιδιοτελώς και όπου της ζητήθηκε για να μπορέσουν να γίνουν πράξη πολλοί από τους στόχους μας σε επίπεδο κοινωνίας. Πάντα μπροστά, πάντα πρώτη.

Λειτούργησε εθελοντικά για την επιτυχία θεσμών όπως το Χριστουγεννιάτικο χωριό και η Ανθοκομική, συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχή αναβίωση του καρναβαλιού μας.

Μια τέτοια προσωπικότητα είναι δεδομένο ότι θα συνεχίσει να αποτελεί βασικό στέλεχος της παράταξής μας. Με αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να συνεχίζουμε το έργο μας.

Την καλωσορίζω και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και της εύχομαι καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά της η κα Νοταρά – Λούντζη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Τα τελευταία πέντε χρόνια αποδείξαμε στην πόλη της Αμαλιάδας τα όσα μπορούμε να κάνουμε για την βελτίωση της εικόνας της. Ως δημοτική αρχή κάναμε πολλά και το έργο μας σίγουρα δεν μπορεί να μείνει στην μέση.

Πολλά και σημαντικά έγιναν και στην Δημοτική Ενότητα Αμαλιάδας, όπου λειτουργήσαμε συλλογικά και ομαδικά προς όφελος των πολιτών μας.

Με χαρά και τιμή αποδέχτηκαν την πρόταση του Δημάρχου μας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλο, προκειμένου να συνεχίσω μα προσφέρω τις υπηρεσίες μου, στην πόλη που αγαπώ.   

Θα συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα νίκη του συνδυασμού μας ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΩΡΑΣ ΝΟΤΑΡΑ – ΛΟΥΝΤΖΗ

Η Δώρα Νοταρά – Λούντζη γεννήθηκα στην Αμαλιάδα, όπου ολοκλήρωσε και τη σχολική της εκπαίδευση.

Δραστήριο άτομο από μικρή, ασχολήθηκε με τα κοινά της πόλης, μέσα από διάφορες εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις.

Η δράση της μέσα από συλλόγους και σωματεία συνεχίζεται και σήμερα, καθώς η ίδια είναι  μέλος του Συλλόγου Γυναικών Καρδαμά, του Κοινωφελούς Σωματείου ΠΥΡΡΩΝ Ο ΗΛΕΙΟΣ, αλλά και αιρετό μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας, με την παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Είναι παντρεμένη από το 2007 με τον συμπολίτη μας Διονύσιο Λούντζη και έχουν έναν γιο 9 ετών, το Νικόλαο.

Όλη η επικαιρότητα