Lifestyle

«Είμαι τρανς, και τι έγινε;» – Το ξέσπασμα της Μίνα Ορφανού για το ρατσισμό που έχει δεχτεί (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί μίλησε η γνωστή ηθοποιός Μίνα Ορφανού, η οποία αναφέρθηκε και κατά δημοσιογράφων για τη μεταχείριση που της επιφύλαξαν.

«Συνειδητοποίησα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός όταν κατάλαβα ότι με το μικρό το αγοράκι κάτι δεν πάει καλά. Αφού κατάφερνα να το κρύψω, πάει να πει ότι ήμουν καλή ηθοποιός» είπε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

«Έχω δεχτεί ρατσισμό, φυσικά. Αλλά δεν με νοιάζει. Και τραβεστί να με πουν, τι έγινε. Αφού είμαι τρανς, να το παίξω ωραία γυναίκα; Όταν μου λένε είσαι ωραία γυναίκα, λέω είμαι ωραία τρανς!», επισήμανε.

Αναφερόμενη σε συνεντεύξεις της που παραποιήθηκαν ξέσπασε: «Ο χώρος με πολεμά, και οι δημοσιογράφοι, και την οικογένειά μου επίσης. Πάντα παραποιείται μια συνέντευξη που δίνεις, ιδίως γραπτή. Παραχώρησα μια συνέντευξη με σεβασμό ότι πηγαίνω σε ένα μοναστήρι, όπου έχω μεγαλώσει εκεί και το παραποίησαν με τίτλο “Η τρανς στο μοναστήρι”! Παιδιά, εθελοντική βοήθεια πάω να δώσω. Ο τίτλος ήταν ηλίθιος και κακόγουστος, αλλά ο Έλληνας θρέφεται από τον τίτλο, από το επιδερμικό. Δεν πηγαίνει κάτω από την επιφάνεια!» είπε, εμφανώς ενοχλημένη.

Πηγή: topontiki.gr

Όλη η επικαιρότητα