ΕΠΣ Ηλείας

Ημερίδα Ε.Δ. /ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Για ακόμα… καλύτερες διαιτησίες!

Ακούστε το άρθρο

Μια σημαντική ημερίδα διαιτησίας,  πραγματοποιήθηκε  χθες για τους Ηλείους διαιτητές (αλλά και παρατηρητές, τόσο διαιτησίας, όσο και αγώνων).

Την διοργάνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ηλείας , στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», στο Κατάκολο. Ήταν μια ημερίδα που έγινε με σκοπό την καλύτερη κυρίως επιμόρφωση όλων των διαιτητών ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020. Η έναρξη της  ημερίδας έγινε με τον σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου της ΕΠΣΗ  κ. Άρη Κουλούρη (ο οποίος κήρυξε και την έναρξη της 9ης ημερίδας), ενώ  στην πορεία της ημερίδας,  μίλησε για τα  Στοιχεία του ΚΑΠ και την  Προκήρυξη πρωταθλημάτων   ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ!  Βασικός πάντως ομιλητής,  ήταν ο Μεσσήνιος παλαίμαχος διαιτητής, και νυν Τεχνικός  Εκπαιδευτής  ΕΠΟ, κ. Νίκος Χρονόπουλος, με τον οποίο η ΕΠΣΗ, έχει ξεκινήσει μια νέα συνεργασία, η οποία θα υπάρχει σε όλη τη νέα περίοδο. Έγιναν επίσης επισημάνσεις και δόθηκαν Οδηγίες εκ με τους της Επιτροπής Διαιτησίας και τον κ. Στ. Κυριακάκης,  ενώ για τη Δράση και τα  Καθήκοντα της Διαιτητικής Ομάδας, μίλησε ο κ. Καραγιάννης Αντώνιος. Στις Αθλητικές Κακώσεις – Γύρισμα Γλώσσας, αναφέρθηκε ο γνωστός ορθοπεδικός κ. Δημόπουλος Νικόλαος, και για τη Σχέση Προπονητή – Γυμναστή και Διαιτητικής Ομάδας, ο Ενωσιακός Προπομητης κ. Χρυσανθακόπουλος Αντώνιος, και για το OFFSIDE ο παλαίμαχος διαιτητής «Σουπερ – Λίγκ» κ. Σταθόπουλος Παναγιώτης.

             «Έκλεψε» την παράσταση ο Νικ. Χρονόπουλος!

Βέβαια εκείνος που άφησε «άναυδους» τους Ηλείους Διαιτητές, ήταν ο κ. Νίκος Χρονόπουλος, ο οποίος με πολύ παραστατικό τρόπο αναφέρθηκε στο Πέναλτι, καθώς και στις Τροποποιήσεις Κανόνων Παιχνιδιού 2019 , ενώ απένειμε και τα πτυχία στους απόφοιτους της τελευταίας σχολής διαιτησίας! Ακολούθησαν οι  Γραπτές εξετάσεις Παρατηρητών Διαιτησίας και Διαιτητών σε 2 Group, ενώ τα αγωνιστικά τεστ, θα γίνουν σήμερα( 7 μ. μ. έως 9 μ. μ.) στο Ενωσιακό Γήπεδο!

ΑΡ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ(Πρόεδρος  ΕΠΣ Ηλείας): « Περισσότερα εφόδια στους Ηλείους Διαιτητές»!

«Η Ε.Δ./ΕΠΣΗ διοργάνωσε για 9 η χρονιά αυτό το σεμινάριο,  αφού πρέπει να υπάρχει συνεχής επιμόρφωση όλων! Θέλουμε να δώσουμε περισσότερα εφόδια στους διαιτητές, αφού τα νέα πρωταθλήματα της σεζόν 2019 –  20, θα είναι πολύ δύσκολα. Όμως έχω εμπιστοσύνη στα μέλη του Σ.Δ.Π.Η., και πιστεύω ότι θα πάμε καλά και τη νέα περίοδο! Βέβαια λάθη θα γίνουν, όπως γίνονται πάντα, γιατί και ο διαιτητής άνθρωπος είναι!».

 

Όλη η επικαιρότητα