Ηλεία

Ημερίδα Ένωσης Ξενοδόχων Δυτ. Ηλείας: Διαδημοτική τουριστική ανάπτυξη

Ακούστε το άρθρο

Ημερίδα με θέμα την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Δυτικής Ηλείας όπου εξετάστηκαν όλες οι προτάσεις που κατατέθηκαν στο τραπέζι , πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο σε αίθουσα του Grecotel.

Διοργανωτής η Ένωση  Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας και συνδιοργανωτές οι δήμου Πηνειού και Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Παρόντες οι νεοκλεγέντες δήμαρχοι Γιάννης Λέντζας και Ανδρέας Μαρίνος καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πορεία» κ. Πάνος Θεοδωρακόπουλος.

Ομιλητής της ημερίδας ήταν  ο  γνωστός επιστημονικός σύμβουλος τουριστικής ανάπτυξης Γιάννης Μιχαηλίδης και η ομιλία του είχε θέμα  «Ανάδειξη ενιαίου τουριστικού προορισμού των δύο δήμων». Συντονιστής ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Αντώνης Μαυρόπουλος.

Ο κ. Γιάννης Μιχαηλίδης τόνισε ότι τα όσα ειπώθηκαν στην ημερίδα που είναι μια πρωτόγνωρη συνέργεια δήμων  και τοπικών φορέων, είναι καθοριστικά για το τουριστικό μέλλον της Ηλείας, την οικονομία της ευρύτερης περιοχής «διότι τουρισμός δεν είναι οι επισκέπτες, είναι οι επενδύσεις τα τοπικά προιόντα, είναι μια ευρεία κατηγορία πραγμάτων πολύ σημαντική»

Παρόντες επίσης στην ημερίδα οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Θόδωρος Βασιλόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε τον αγροτοτουρισμό σημαντικό κομμάτι για την ανάπτυξη του τουρισμού, η κ. Μαρία Μπίλια, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και από τους δύο δήμους

Όλη η επικαιρότητα