Υγεία

Ημερίδα με θέμα «Αισθητική Οδοντιατρική» στον Πύργο

Ακούστε το άρθρο

Ημερίδα με θέμα «Αισθητική Οδοντιατρική» διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο στον Πύργο, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας. Η ημερίδα που περιλαμβάνει δύο σκέλη, θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Μετά το πέρας της ημερίδας ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με τα φλουριά να «κληρώνουν» πλούσια δώρα.

Στο πρώτο σκέλος της ημερίδας με θέμα «Διαχείριση του Αισθητικού Χαμόγελου» αναμένεται να μιλήσουν επιστήμονες καθηγητές, όπως η επίκουρη καθηγήτρια της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Χαρίκλεια Παξιμαδά με θέμα «Από τη σκοπιά της Οδοντικής Χειρουργικής» και η επιστημονική συνεργάτης της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Κοσμίν Σάβα με θέμα «Από τη σκοπιά της Προσθετικής».

Στο δεύτερο σκέλος «Διαχείριση Περιστοματικής Περιοχής», θα μιλήσει ο αναπληρωτής καθηγητής ΕΚΠΑ, Γεράσιμος Δουβίτσας για την «Διαχείριση των μαλακών μορίων της περιστοματικής περιοχής και η χρήση του υαλουρονικού οξέως».

Επίσης λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθεί και πρακτική επίδειξη στους παρευρισκόμενους για την «Διαστρωματική τεχνική τοποθέτησης Σύνθετων Ρητινών» και την «Παρασκευή Δοντιού για τοποθέτησης Στεφάνης».

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ημερίδα είναι η τελευταία της τριετίας για τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας ο οποίος παράλληλα προετοιμάζεται για τις επιστημονικές ημερίδες και τα συνέδρια της επόμενης τριετίας που θα γίνονται με μοριοδότηση της συμμετοχής κάθε μέλους. Τέλος, μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηλείας, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, όπου θα κληρωθούν τρία δώρα.

Χορηγός της επερχόμενης ημερίδας είναι η εταιρεία «Οδοντιατρικά Είδη Μαυραειδόπουλος».

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

giakoumelou@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα