Life

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20/06)

Ακούστε το άρθρο

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20/06).

 Κριός

Ξεκαθαρίσματα. Σήμερα (και γενικά αυτήν την εβδομάδα) ήρθε η ώρα για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Μην δίνεις άλλοθι και μην κοιτάς πίσω σου.

Ταύρος

Αισθηματική ηρεμία. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος Ταύρε μου, σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου. Βγάλε την καλή και τρυφερή σου πλευρά και δεν θα χάσεις.

Δίδυμοι

Χρηματικά συναλλαγές γιοκ! Δεν είναι η μέρα σήμερα για να βγάλεις το πορτοφόλι σου από την τσέπη. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται χειρισμός!

Καρκίνος

Κουλ! Ο αγαπημένος σου παρορμητισμός σου χτυπάει την πόρτα και εσύ πρέπει να είσαι προσεκτικός. Μην κάνεις κινήσεις που μετά δεν θα μπορέσεις να διορθώσεις.

Λέων

Τα οικονομικά πάνε καλύτερα! Το τοπίο ξεκαθαρίζει και χρέη ή οικονομικές δυσπραγίες ξεκαθαρίζουν. Επιτέλους!

Παρθένος

Καθαρό κάρμα! Ξεκούρασε το μυαλό σου και μην επιβαρύνεις το εαυτό σου με κακές σκέψεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και γιατί όχι… θετικά!

Ζυγός

Κάτω τα νεύρα, πάνω ο αισθησιασμός! Μην εκνευρίζεσαι αναίτια, Ζυγέ μου και βρες όμορφες διεξόδους για να περνάς στιγμές με το ταίρι σου.

Σκορπιός

Μίλα επιτέλους! Μην κρατάς τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου για σένα Σκορπιέ. Μοιράσου με το ταίρι σου ότι σε απασχολεί και θα δεις πως όλα θα γίνουν καλύτερα.

Τοξότης

Μήπως να το πεις; Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να μην καταλαβαίνει τις προθέσεις σου. Μήπως να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι;

Αιγόκερως

Παρεξηγήσεις από το πουθενά. Μην αναμοχλεύσεις παλιές υποθέσεις και πράγματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν. Μόνο παρεξηγήσεις μπορούν να επιφέρουν και κακό κλίμα.

Υδροχόος

Θέλει προσπάθεια! Ναι η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα πάνε κάπως περίεργα, αλλά θέλει κόπο και από εσάς για να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα σας.

Ιχθύς

Ερωτικές υποψίες. Κάτι σου τριβελίζει το μυαλό σήμερα και δεν λες να το ξεχάσεις. Ρώτα με ειλικρίνεια τον σύντροφο σου και μην βασίζεσαι στο ένστικτο σου.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα