Life

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ακούστε το άρθρο

Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Οι πλανήτες σας υποδέχονται με δώρα. Γενναιοδωρία και αβρότητα είναι τα νέα δώρα των πλανητών και αν εσείς σταματήσετε να παραπονιέστε τότε η αισιοδοξία σας θα πιάσει ταβάνι.

Ταύρος

Καθαρή ματιά. Τα οικογενειακά σας ζητήματα βρίσκονται στο μικροσκόπιο αυτές τις μέρες. Αν δείτε τα πράγματα με καθαρή ματιά και διάθεση συνεργασίας , τότε θα συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα.

Δίδυμοι

Διεκδικήστε το συμφέρον σας. Μπορεί τα επαγγελματικά σας ζητήματα να βρίσκονται σε πανικό, με ασαφείς διαθέσεις, αυτό όμως δεν είναι κριτήριο για να μην διεκδικήσετε ότι σας αξίζει.

Καρκίνος

Άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις. Ωραία τα μεγάλα λόγια και οι βαρύγδουπες αποφάσεις μέχρι να τεθούν σε εφαρμογή. Μην γίνεστε ευθυνόφοβοι για πρόσκαιρες  χαρές.

Λέων

Ηρεμία και επιστροφή στην κανονικότητα. Έχετε παρατηρήσει ότι η φουσκωμένη θάλασσα έχει ηρεμήσει, σωστά; Εκτιμήστε την ηρεμία που σας δίνουν οι πλανήτες και μην ζητάτε παραπάνω.

Παρθένος

Νέα Σελήνη και νέα τακτική. Η Νέα Σελήνη σας καλεί για επαναδιαπραγμάτευση στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μέχρι στιγμής καλά το πάτε, συντονίστε τις ενέργειες σας προς την σωστή κατεύθυνση χωρίς διάθεση ειρωνείας.

Ζυγός

Ερωτικά βέλη. Ο Έρωτας σας γυροφέρνει αυτήν την εβδομάδα τόσο έντονα, που νομίζουμε πως δεν θα γλυτώσετε. Ελεύθεροι Ζυγοί σας έφεξε! Θέλετε να γλυτώσετε;

Σκορπιός

Νέοι στόχοι; Διαλέξατε την σωστότερη ημέρα! Ακριβώς Σκορπιέ όλες σου οι νέες επιδιώξεις έχουν την καλύτερη όψη αυτές τις μέρες. Ζητήματα προωθούνται και εύκολες και γρήγορες λύσεις ξεπηδούν μαγικά!

Τοξότης

Μόνο μπροστά. Εβδομάδα αισιοδοξίας και θετικής ματιάς είναι αυτή εδώ. Έχετε αποφασίσει να κοιτάτε μόνο το μέλλον και όποιος είναι μαζί σας πρέπει να διακατέχετε από το ίδιο πνεύμα.

Αιγόκερως

Προστάτης οικογένειας. Η προστατευτική σας διάθεση είναι παρούσα σήμερα και σχεδόν χωρίς διευκρινίσεις ή συζητήσεις αποφασίσατε να υπερασπιστείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή στα γεγονότα…

Υδροχόος

Το χαμόγελο σας βγάζει νικητή. Τα πράγματα παίρνουν σιγά σιγά τον δρόμο τους και το χαμόγελο ξαναέρχεται στα χείλη σας. Υδροχόοε με αυτό το χαμόγελο ξέρεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Ιχθύς

Ερωτική ημέρα. Ερωτική εβδομάδα. Ερωτικός μήνας. Ακριβώς αυτό! Ο Έρωτας παίρνει θέση στο ζώδιο σας και δεν λέει να φύγει για ολόκληρο τον μήνα. Αφήστε τις συστολές και απολαύστε!

Όλη η επικαιρότητα