Χωρίς κατηγορία

Ημερήσιες προβλέψεις γι όλα τα ζώδια (21/06)

Ακούστε το άρθρο

Κριός

Η αλήθεια είναι πως δεν φημίζεσαι για την ψυχραιμία σου. Αυτή η μέρα σε καλεί να αναθεωρήσεις τις τακτικές σου και να μην μπεις σε μονοπάτια, που δεν έχουν πόρτα κινδύνου!

Ταύρος

Ημέρα γκρίνιας. Η γκρίνια δεν σε αφήσει σήμερα, Ταύρε μου, με αποτέλεσμα να έχεις κακή διάθεση από το πρωί. Ερμής και Πλούτωνας σου δίνουν έξτρα αφορμές, που πρέπει να διαχειριστείς.

Δίδυμοι

Προσοχή στα μεγάλα λόγια. Βαρύγδουπες δηλώσεις σχεδιάζεις για σήμερα και δεν είναι η κατάλληλη μέρα. Ειδικά στα ερωτικά χρειάζεται ηρεμία και προσοχή στις ατάκες, που θα ξεστομίσεις.

Καρκίνος

Ζήλια! Γιατί τόση ζήλια και κτητικότητα,  βρε Καρκίνε; Τα σκηνικά ζήλιας και αδιαφορίας, που έχετε σχεδιάσει καλό θα είναι να μείνουν στα σκαριά…

Λέων

Ρομαντικές ψυχές! Μπορεί να μην εκδηλώνεις εύκολα τα συναισθήματα σου αλά φαίνεται πως αυτήν την μέρα ένα πρόσωπο σου κλέβει όμορφα λόγια!

Παρθένος

Φθορά και αίσθημα κορεσμού. Αισθάνεσαι φορτωμένος και αυτό φαίνεται γενικά. Στην εργασία και στα οικογενειακά απαιτείται προσοχή!

Ζυγός

Αφροδίτη και Άρης. Αυτοί οι δύο πλανήτες έχουν βαλθεί να σας τρελάνουν. Ζήλια και ένταση αναμένεται και εσείς δεν πρέπει να μπλέξετε σε αυτό το γαϊτανάκι.

Σκορπιός

Γοητεία και άγνοια. Η γοητεία είναι αυξημένη, αυτό είναι σίγουρα, όπως και η άγνοια σας σε ένα ζήτημα σοβαρό. Η άγνοια είναι επικίνδυνη για αυτό προσοχή.

Τοξότης

Μην αρπάζεσαι. Η αντίθεση Αφροδίτης και Άρη σε έχουν κάνει κάπως έξαλλο. Μην συμμετέχεις σε συζητήσεις «υψηλού» κινδύνου.

Αιγόκερως

Μην απομακρύνεσαι! Η ημέρα λειτουργεί υπέρ σου, όσο αφορά τις ερωτικές σου σχέσεις. Σε καλεί, λοιπόν, να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Συζητήσεις. Κάθε είδους συζητήσεις ευνοούνται σήμερα. Είτε με το ταίρι σας, είτε στην δουλεία, είτε στην παρέα, το αγαπημένο σας σπορ θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές.

Ιχθύς

Μήπως ο συνάδελφος δίπλα σου είναι το νέο σου ενδιαφέρον; Έρωτας στο προσκήνιο από τον εργασιακό τομέα. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα