Life

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30/06)

Ακούστε το άρθρο

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια (30/06)

Κριός

Χαρά από το πουθενά. Ευνοϊκό διήμερο Κριαράκια! Τύχη, ευχάριστες απαντήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις θα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ταύρος

Ασχολήσου με τον σύντροφο. Γενικά τα ερωτικά κυμαίνονται σε καλό επίπεδο, αλλά υπάρχει μια τέλεια ευκαιρία για να αναθερμάνεις την σχέση σου.

Δίδυμοι

Φορτωμένο ΣΚ, αλλά όχι φορτισμένο. Έχεις αναλάβει πολλά και τρέχεις και δεν φτάνεις. Με ψυχραιμία και τους πλανήτες να σου χαμογελούν, τι έχεις να φοβάσαι;

Καρκίνος

Όλοι μαζί μπορούμε! Η ομαδικότητα είναι το κλειδί για την επαγγελματική επιτυχία, εμπιστέψου τους συνεργάτες σου και δεν θα χάσεις.

Λέων

Επαφές. Επαγγελματικά και ερωτικά, οι επαφές αυτών των ημερών αποδεικνύονται σωτήριες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Παρθένος

Θέλει και λίγο πονηριά. Η περίοδος αυτή σε φέρνει σε επαφή με απροσδόκητες εξελίξεις και ζητά από εσένα δύο πράγματα: διπλωματία και διαλλακτικότητα.

Ζυγός

Ελεύθεροι βγείτε έξω. Ζυγέ χωρίς ταίρι, μην κλειστείς στο σπίτι! Τα αστέρια σου δίνουν μπόνους γοητείας και καλής διάθεσης.

Σκορπιός

Ναι μεν, αλλά… Τα οικονομικά αρχίζουν και δίνουν σημάδια ανάκαμψης, αλλά οι συμπεριφορές τριγύρω σου προκαλούν εκνευρισμό. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα!

Τοξότης

Άνοιξε την καρδιά σου. Το ξέρουμε πως τα πολύ δικά σου πράγματα δεν θες να τα εμπιστεύεσαι σε κανέναν. Βρες το ένα άτομο, που νοιώθεις δικό σου και ξελάφρωσε με μια καλή συζήτηση.

Αιγόκερως

Μείνε πιστός στο πρόγραμμα. Πολλές οι υποχρεώσεις και το πρόγραμμα σου είναι γεμάτο. Όλα θα γίνουν φτάνουν να μείνεις πιστός στο πρόγραμμα σου.

Υδροχόος

Λες; Μια πρόταση από το πουθενά έρχεται να σου ανατρέψει τα σχέδια και να σε βάλει να σκεφτείς νέα δεδομένα. Μην περιμένεις πολύ για να δράσεις.

Ιχθύς

Ανάσα επιβράβευσης. Φαίνεται να ξεκινάει να σε εγκαταλείπει η δυσκολία και η πίεση, που τόσο καιρό είχες στο κεφάλι σου. Έρχονται καλύτερες μέρες!

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα