Ημερολόγιο: Η καλύτερη προβολή για την επιχείρησή σου από την Multi Productions

Το ημερολόγιο τείνει να γίνει και στην Ελλάδα το πιο πλήρες (σε επιλογές και ποιότητα) προϊόν προβολής, προώθησης και καθημερινής χρήσης.

Τα εταιρικά ημερολόγια είναι το ιδανικότερο δώρο προς τους πελάτες μια επιχείρησης, κυρίως για την περίοδο των γιορτών, και μια μόνιμη διαφήμιση για ολόκληρο το χρόνο. Μεγάλη εφαρμογή επίσης βρίσκουν και σε συλλόγους, σωματεία, σχολεία και ομάδες, προσφέροντάς τους και σημαντικά έσοδα.

Στη Multi Productions, μπορείς να βρεις και να επιλέξεις ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα, με άφθονο χώρο για λογότυπο, στοιχεία, φωτογραφίες και μηνύματα, σε τιμές ασύγκριτα ανταγωνίστηκες!

Η πιο συνηθισμένη μορφή ημερολογίου είναι το ημερολόγιο τοίχου.

Κατασκευές με μονόφυλλα, 7 ή 13ων φύλλων δεμένα με σπιράλ σε μέγεθος συνήθως Α4 ή λίγο μεγαλύτερα, προσφέρουν αρκετό χώρο για μηνύματα, φωτογραφίες, ακόμα και διαφημίσεις, και γι’ αυτό το λόγο είναι ιδανικά για ομάδες και συλλόγους που αποσκοπούν σε έσοδα.

Το επιτραπέζιο ημερολόγιο πυραμίδα είναι μια επιλογή που λόγω του μικρού όγκου, χρησιμοποιείται από τους περισσότερους λήπτες και αποτελεί μια οικονομική επιλογή.

Απλό με ένα φύλλο ή πολυσέλιδο με 7 ή 13 φύλλα, βάση χαρτόνι και δέσιμο με σπιράλ.

Επιτραπέζιο, εβδομαδιαίο ή μηνιαίο ημερολόγιο – πλάνο γραφείου, που χρησιμοποιείται σαν σουμέν και διευκολύνει την οργάνωση των δραστηριοτήτων κάθε επαγγελματία.

Σε μέγεθος Α3 (κατ’ επιλογή μικρότερο ή μεγαλύτερο) και με αποσπώμενα φύλλα ανάλογα του είδους του καλύπτουν πλήρως όλο το χρόνο διευκολύνοντας το χρήστη και υπενθυμίζοντάς του το μήνυμα που μεταφέρει.

Ατζέντα: Ημερήσια ή εβδομαδιαία με extra σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες και πάντα με τη δυνατότητα ένθεσης επιπλέον σελίδων για να προσθέσει ο καθένας τα δικά του μηνύματα ή χρήσιμες πληροφορίες.

Ο νέος χρόνος σιγά-σιγά πλησιάζει και ο καλύτερος τρόπος για την προβολή της επιχείρησής σου, βρίσκεται στη Multi Productions!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 26210-30087 – Δείτε μας και στο www.multipro.gr