Κόσμος

Ινδία: Βίασαν μαθήτρια που νοσηλευόταν στην εντατική

Ακούστε το άρθρο

Ξέσπασαν βίαια επεισόδια έξω από το νοσοκομείο

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν στην Ινδία όταν οργισμένο πλήθος επιχείρησε έφοδο σε ένα νοσοκομείο, όπου μια μαθήτρια φέρεται να υπέστη βιασμό ενώ νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι ταραχές ξέσπασαν μόλις μαθεύτηκε ότι η Akansha, ηλικίας 17 ή 18 ετών υπέστη βιασμό στην εντατική του νοσοκομείου. Η κοπέλα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο αφού ασθένησε και έχασε τις αισθήσεις της σ’ ένα πάρτι, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η έφηβη υποστήριξε ότι ένας βοηθός νοσοκόμου τη νάρκωσε και τη βίασε το ίδιο βράδυ. «Αφού με πήγαν στην εντατική η μητέρα μου μού άλλαξε τα ρούχα. Αργά το βράδυ ο βοηθός νοσοκόμου ήρθε και μου είπε ότι έπρεπε να αλλάξω ρούχα γιατί ήταν βρεγμένα», είπε η κοπέλα.

india

Και συνέχισε: «Του είπα να φωνάξει μια νοσοκόμα ή τη μητέρα μου, αλλά αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη νοσοκόμα κι ότι η μητέρα μου είχε επιστρέψει στο πάρτι κι ο πατέρας μου πήγε να φέρει φάρμακα. Τότε με πήγε στο μπάνια και μου είπε να μην τον ντρέπομαι. Αναγκάστηκα να αλλάξω ρούχα μπροστά του. Μετά μου είπε να βγάλω και τη μπλούζα κι άρχισα να την ξεκουμπώνω. Έτρεξα στο κρεβάτι μου κι εκείνος έφυγε τρέχοντας. Ο βοηθός νοσοκόμου ξανάρθε λίγο αργότερα και μου έκανε μια ένεση που με έριξε σε βαθύ ύπνο. Εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και με βίασε. Ένιωθα ότι κάτι κακό συνέβαινε, αλλά δεν μπορούσα να αντιδράσω γιατί ήμουν υπό την επήρεια του φαρμάκου».

Ο πατέρας της κοπέλας είπε ότι εκείνο το βράδυ τον εμπόδισαν να δει την κόρη του. «Το πρωί μπήκα διά της βίας στην εντατική, κι όταν είδα πώς ήταν τα ρούχα της κόρης μου κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε. Την ταρακούνησα μέχρι που ξύπνησε και άρχισε μέσα σε αναφιλητά να μου εξιστορεί τι συνέβη».

Σύμφωνα με την Daily Mail, στα επεισόδια έξω απ’ το νοσοκομείο τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, οι δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται στην εντατική.

www.newsbomb.gr/

Όλη η επικαιρότητα