Lifestyle

Ιωάννα Μπέλλα: «Η ίδια η παραγωγή με κάλεσε να πάω στο GNTM, δεν δήλωσα συμμετοχή»

Ακούστε το άρθρο

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι σίγουρα το κορίτσι που έγινε talk of the town τους τελευταίους μήνες. Η οντισιόν της στο GNTM προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αλλά λίγους μήνες μετά πήρε το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2018. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο κυπριακό περιοδικό Must, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δεν δήλωσε ποτέ συμμετοχή για το Greece’s Next Top Model και ότι η παραγωγή του reality μόδας την κάλεσε να πάει στις auditions, από τις οποίες και… κόπηκε.

Πριν τα καλλιστεία σε είδαμε στα κάστινκ του Greece’s Next Top Model, όπου και δέχτηκες έντονη κριτική. Πώς το αντιμετώπισες; Θεωρείς πως βγήκες πιο δυνατή από αυτό;

Κοίτα εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα reality. Έχω αρνηθεί πολλές εκπομπές και reality για τα οποία μου έγινε πρόταση. Η ίδια η παραγωγή με κάλεσε να πάω στο GNTM, δεν δήλωσα συμμετοχή. Τηλεοπτικό κομμάτι είναι, ήθελαν να κάνουν νούμερα, το κατάφεραν, συνεχίζουμε και προχωράμε. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Απλά ο τρόπος, γενικά, δείχνει τον άνθρωπο και όταν δεν έχεις τρόπους, είσαι κακός άνθρωπος, για μένα.

Θεωρείς, δηλαδή, πως η παραγωγή σε κάλεσε για να σου το κάνει όλο αυτό;

Ξεκάθαρα! Δεν δήλωσα συμμετοχή, με κάλεσαν και πήγα.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα