Ιωάννα Τούνη: Η αντίδραση της μετά τη νίκη της Ραμόνας Βλαντή! Τι έγραψε;

Η Ιωάννα Τούνη έφτασε πολύ κοντά στην νίκη, αλλά τελικά το πολυπόθητο στέμμα του My style rocks πήρε η αγαπημένη των twitterάδων Ραμόνα Βλαντή. Οι δυο τους συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους στον τελικό του My style rocks και η Ιωάννα Τούνη μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε ευτυχισμένη. Ευτυχισμένοι που στην πορεία της αυτή, αλλά και στον μεγάλο τελικό είχε κοντά της τις καλύτερες της φίλες που την στήριξαν πολύ.

 

«Ε Υ Τ Υ Χ Ι Σ Μ Ε Ν Η !
Γιατί οι μεγαλύτερες νίκες στην ζωή είναι οι άνθρωποι μας… Και εμένα αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μου, οι πιο πιο πιο πιο πιο…. Ήρθαν Αθήνα αυθημερόν μόνο για να είναι μαζί μου απόψε! Και τις αγαπώ πιο πολύ και από ζεστό τσουρεκάκι με Nutella ❤️ Τα κορίτσια μου, οι κολλητές μου! @kikatsekou @stela_passari @lenia_papp είστε ότι καλύτερο μου έχει συμβεί…. Ευχαριστώ! Σας αγαπώ ??#mystylerocks #friendshipgoals #mygirls #ευχαριστώ #δενξέρουμεεμείςε;» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία μαζί τους.

Ε Υ Τ Υ Χ Ι Σ Μ Ε Ν Η ! Γιατί οι μεγαλύτερες νίκες στην ζωή είναι οι άνθρωποι μας… Και εμένα αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μου, οι πιο πιο πιο πιο πιο…. Ήρθαν Αθήνα αυθημερόν μόνο για να είναι μαζί μου απόψε! Και τις αγαπώ πιο πολύ και από ζεστό τσουρεκάκι με Nutella ❤️ Τα κορίτσια μου, οι κολλητές μου! @kikatsekou @stela_passari @lenia_papp είστε ότι καλύτερο μου έχει συμβεί…. Ευχαριστώ! Σας αγαπώ ??#mystylerocks #friendshipgoals #mygirls #ευχαριστώ #δενξέρουμεεμείςε;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

 

 

 

Πηγή: zappit.gr