Ιωάννα Τούνη: Ο πρώην της τη μπλόκαρε στο Instagram

Έκπληξη είχαν προκαλέσει πριν λίγο καιρό τα νέα πως Ιωάννα Τούνη και Νώντας Παπαντωνίου χώρισαν. Οι δυο τους έμοιαζαν πολύ αγαπημένοι, ενώ είχαν πάει και διακοπές στο Μπαλί. Οπότε, η είδηση πως δεν είναι πια μαζί, μία έκπληξη την προκάλεσε.

Τώρα, ήρθε η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη να προκαλέσει ακόμη μία έκπληξη. Το πρώην κορίτσι του My Style Rocks παραδέχτηκε πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός και αμετάκλητος και ο πρώην της τη μπλόκαρε στο Instagram.

Η Τούνη ζήτησε από τους followers της να τη ρωτήσουν ο, τι θέλουν και τότε ήρθε η ερώτηση: «Με το Νώντα μιλάτε ή δεν έχετε πια επαφές». Και εκείνη δε δίστασε να απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
«3/5 από τα μηνύματα που διαβάζω, με ρωτάτε για τον χωρισμό μου. Ναι! είναι οριστικός και αμετάκλητος. Έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν γινόταν να είμαστε μαζί… Έχουμε περάσει και πολλά όμορφα ωστόσο και θέλω να κρατάω αυτά! Για να απαντήσω και στην ερώτηση και να κλείσουμε με αυτό το θέμα, δεν μιλάμε πια και από όσο είδα με έχει μπλοκάρει και στο ινσταγκραμ. Ωστόσο εάν συναντηθούμε έξω κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πιστεύω πως θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε».