Ελλάδα

Ιωάννινα: Εμπρηστής αυτοκινήτου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος

Ακούστε το άρθρο

Αφού προκάλεσε πυρκαγιά στο Ι.Χ. μιας 41χρονης με την οποία έχει προσωπικές διαφορές, προσπάθησε να διαφύγει με το δικό του αμάξι έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Η επίδραση του οινοπνεύματος που είχε καταναλώσει «θόλωσε» για τα καλά το μυαλό ενός 45χρονου Έλληνα, ο οποίος προκάλεσε πυρκαγιά στο Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 41χρονης με την οποία έχει προσωπικές διαφορές στα Ιωάννινα και προσπάθησε να διαφύγει οδηγώντας μεθυσμένος!

Ο δράστης άδειασε πάνω στο όχημα της 41χρονης ένα μπιτόνι με βενζίνη και τέσσερα μπουκάλια με φωτιστικό οινόπνευμα και έβαλε φωτιά με έναν αναπτήρα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την ολοσχερή καταστροφή του. Και ενώ έφτανε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για να σβήσει την πυρκαγιά, ο εμπρηστής έμπαινε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του και εξαφανιζόταν.

Ωστόσο, τον εντόπισαν λίγο αργότερα στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι βρήκαν στο όχημα το μπιτόνι και τα δοχεία με το εύφλεκτο υλικό και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 45χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα