Κόσμος

ΗΠΑ: Βία και ξύλο στο κρεβάτι του πρώην κυβερνήτη Έλιοτ Σπίτζερ (PHOTOS)

prostitute1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ήταν το 2008 όταν το όνομα του Δημοκρατικού κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Ελιοτ Σπίτζερ, φιγουράριζε στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και περιοδικών, μετά την εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο.

Ο Ντουπρέ, ο οποίος έπειτα από έντονες πιέσεις των Ρεπουμπλικανών παραιτήθηκε, συνήθιζε να απολαμβάνει επί πληρωμή τη συντροφιά νεαρών γυναικών, με προτίμηση στην τότε 22χρονη πόρνη, Ασλει Αλεξάντρα Ντουπρέ.

Πέντε χρόνια αργότερα, όμως, δεν είναι η γοητευτική Ντουπρέ που επαναφέρει το σκάνδαλο στο προσκήνιο, αλλά μία δεύτερη ιερόδουλη, ονόματι Ρεμπέκα Γούνταρντ, η οποία αποφάσισε να αποκαλύψει κάθε πτυχή των ερωτικών της περιπτύξεων με τον Σπίτζερ σε βιβλίο.

Με τίτλο «Κολ Γκερλ εμπιστευτικό», η 37χρονη Γούνταρντ αναφέρεται σε πιπεράτες λεπτομέρειες, αλλά και στη βία που της άσκησε ο πρώην κυβερνήτης

Όπως υποστηρίζει στις σελίδες του βιβλίου της, ο Σπίτζερ λάτρευε η σύντροφός του να υποδύεται ρόλους κατά τη διάρκεια του σεξ, με αγαπημένο του την Γούνταρντ να παριστάνει ότι παρακολουθεί μαθήματα αυτοάμυνας.

«Για να δούμε, πόσα έμαθες σήμερα», φέρεται να της είπε λίγο πριν της επιτεθεί βίαια. «Όσο περισσότερη αντίσταση υπήρχε, τόσο περισσότερο του άρεσε. Όταν, όμως, έπιασε τον λαιμό μου, ήταν υπερβολικό», συμπληρώνει η Γούνταρντ.

«Με έσπρωχνε προς τα κάτω. Είχα πέσει με την πλάτη. Δεν ξέρω αν προσπαθούσε στην πραγματικότητα να μου κάνει κακό, αλλά το έκανε. Ήμουν πολύ νευρική. Ανησυχούσα. Αυτό δεν είναι εντάξει, σκέφτηκα», συνεχίζει στην αφήγησή της.

«Άρχισε να γίνεται πιο άγριο. Τότε έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό μου και πήγε να με στραγγαλίσει. Δεν υποδυόταν τον βιαστή, αλλά ήταν σαν μου έκανε επίθεση», περιγράφει δραματικά η ιερόδουλη.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, εκείνη ήταν ακόμα ντυμένη με τα εσώρουχα ενώ εκείνος ήταν γυμνός και ερεθισμένος.

«Σκέφτηκα, ότι το μόνο που μπορούσα ήταν να κάνω σεξ μαζί του και να προχωρήσω», αναφέρει, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν ο Σπίτζερ φορούσε τις μακριές μαύρες κάλτσες του, που ήταν γνωστό ότι φορούσε κατά τη διάρκεια των συνευρέσεών του με ιερόδουλες.

Η Γούνταρντ που εργαζόταν σε ένα γραφείο συνοδών, είχε ενημερωθεί πριν συναντηθεί με τον Σπίτζερ, ότι επρόκειτο για έναν σημαντικό άνδρα, ο οποίος ήθελε άγριο σεξ και δεν του ήταν αρκετή μία «κανονική ερωτική συνεύρεση».

Όλη η επικαιρότητα