Ελλάδα

Ηράκλειο: Άνοιξαν το φέρετρο και «πάγωσαν» – Διακόπηκε η κηδεία – Πρωτοφανείς σκηνές στην εκκλησία!

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες (11-07-2019) σε εκκλησία δυτικά του Ηρακλείου όπου τελούνταν η κηδεία ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 65 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό για να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους, η μεταφορά του οποίου έγινε απευθείας από το νοσοκομείο όπου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το φέρετρο με τον νεκρό ανοίχτηκε στην εκκλησία, όπου οι συγγενείς του διαπίστωσαν ότι δεν ήταν ο δικός τους άνθρωπος, αλλά κάποιος άλλος, άγνωστος προς εκείνους, αλλά με τα ρούχα του 65χρονου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία, όπως ήταν φυσικό διεκόπη και αμέσως όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

Το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την όλη διαδικασία, τοποθέτησε το φέρετρο και πάλι στη νεκροφόρα με κατεύθυνση το νοσοκομείο, θεωρώντας ότι θα πρέπει το θέμα να διευθετηθεί άμεσα.

Φθάνοντας στο νοσοκομείο και αφού έγινε η απαραίτητη έρευνα, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε γίνει λάθος!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς Κρήτης» που αποκάλυψε το θέμα, ο νεκρός ήταν πρησμένος και δεν αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Τελικά η κηδεία έγινε με μία μικρή καθυστέρηση, με τους συγγενείς του 65χρονου, να οδηγούν τον άνθρωπό τους, στην τελευταία του κατοικία.

Όλη η επικαιρότητα