Viral Ελλάδα

Ηράκλειο: Ο «χαζομπαμπάς» που καμαρώνει τον λιλιπούτειο γιο-πιλότο

Ακούστε το άρθρο

Αυτή τη φορά το σχέδιο πτήσης είναι πιο δύσκολο, όπως και το ίδιο το αεροσκάφος στην πλοήγησή του, όμως ο μικρός Εμμανουήλ Κουτσάκης, δεν πτοείται και στα 4,5 χρόνια του πιλοτάρει επάξια! Περήφανος ο δάσκαλος στην πλοήγηση και πατέρας του Βαγγέλης Κουτσάκης και εν όψει της επετείου του ΟΧΙ, θέλει να περάσει στο κοινό τα δικά του μηνύματα.

Το video που αναρτήθηκε πριν από 2,5 ημέρες και έχει μεγάλη ανταπόκριση, αφού ήδη έχει 14.000 προβολές και συνεχίζει! Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα σχόλια είναι πολύ ενθαρρυντικά και μάλιστα… διεθνή για τον μικρό πιλότο και τον πατέρα του!
Τώρα η εκπαίδευση συνεχίζεται με καινούρια δεδομένα και αυτά είναι ότι πετά ένα αεροσκάφος με 2 κινητήρες κάτι που σημαίνει ότι είναι αρκετά πιο δύσκολο από το προηγούμενο που πετούσε και οι κανόνες πτήσης που πετά είναι I F R όπως απαντά δηλαδή στην αεροπορική διάλεκτο! Πτήση με όργανα και μόνο (πολύ δύσκολο) και εξηγεί και τον λόγο γιατί έχουμε καταιγίδα σε εξέλιξη αυτό ήταν και το σενάριο της πτήσης, καθώς και έχει αίσθηση στον αεροπορικό όρο positive rate (θετικός βαθμός ανόδου) για να απαντήσει gear up, δηλαδή ανέσυρε τα σκέλη του αεροσκάφους επάνω.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Κουτσάκη: 

«Λόγω των ημερών μιας και είναι επίκαιρη η λέξη ΟΧΙ το ΟΧΙ έμενα προσωπικά σαν γονιός , κάποια άλλα ΟΧΙ μου έρχονται στο μυαλό και μετά φυσικά και το ΟΧΙ που θα γιορτάσουμε στις 28 Οκτώβριου.
ΟΧΙ Δεν περιμένω από το παιδί μου να αλλάξει τον κόσμο μεγαλώνοντας, θα αλλάξει πρώτα ο μικρόκοσμος σπίτι μας προετοιμάζοντας κατάλληλα εμείς πρώτα σαν γονείς το παιδί μας.
Θυσιάζοντας χρόνο από την δική μας ζωή , από την ξεκούραση , από την καλοπέραση ,από τον ύπνο μας ,για να περάσουμε με παράδειγμα εμείς πρώτοι το μήνυμα ότι, αγάπη είναι θυσία και όταν μας ρωτά τι είναι θυσία, να του απαντάμε με αποδείξεις θυσία είναι να μην έχω εγώ για να έχεις εσύ, και κατ επέκταση η κοινωνία.
ΟΧΙ Δεν θα ρίξω ευθύνες στην νέα γενιά η στο παιδί μου ΔΙΚΗ ΜΟΥ είναι η ευθύνη και μόνο, δική μου είναι να το προετοιμάσω σωστά από τα πρώτα του βήματα, γιατί η νέα γενιά δεν είναι κάτι  περισσότερο από την δική μας επέκταση. ΟΧΙ Δεν φταίει το παιδί μου αν εγώ σαν γονιός δεν του μεταλαμπάδευσα την αγάπη για την γνώση, για την μελέτη το πάθος για την εξερεύνηση τον αθλητισμό (το ευ αγωνίζεσθε ) ΟΧΙ Δεν είναι ο Εμμανουήλ που ξεχωρίζει από τα άλλα παιδιά είναι που εμείς θυσιάζουμε – ασχολούμαστε – προσπαθούμε – ελπίζουμε.
Το video που δείχνει έναν πατέρα να εκπαιδεύει με υπομονή και ηρεμία τον γιο του, δίκαια έφερε τις καλές κριτικές. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς !!!!!!»
      

Όλη η επικαιρότητα