Ελλάδα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ο Βούλγαρος που φέρεται να βίασε 51χρονη στο Ηράκλειο

Ακούστε το άρθρο

Ο 34χρονος παραδέχθηκε ότι χτύπησε τη γυναίκα, αρνήθηκε όμως ότι την βίασε και ισχυρίστηκε ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τη θέλησή της

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού μια 51χρονη Ελληνίδα, όπως κατήγγειλε η ίδια, ερευνούν με πολλή προσοχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο Ηράκλειο. Πάντως, ο Βούλγαρος φερόμενος ως δράστης έχει ήδη συλληφθεί καθώς ήταν γνωστός της γυναίκας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 51χρονη τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Μαλεβιζίου, δέχθηκε να μπει στο αυτοκίνητο του 34χρονου αλλοδαπού ο οποίος την οδήγησε σε ερημική περιοχή εκτός Ηρακλείου όπου της πρότεινε να καπνίσουν ένα τσιγαριλίκι. Εκείνη αρνήθηκε και τότε την χτύπησε και την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή χωρίς την θέλησή της.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε από ιατροδικαστή, αλλά τα αποτελέσματα δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Η 51χρονη έδωσε τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον αναζήτησαν σε συνεργασία με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και τον εντόπισαν ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στη Νέα Αλικαρνασσό

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 34χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι χτύπησε την 51χρονη, αρνήθηκε όμως ότι την βίασε και ισχυρίστηκε ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με τη θέλησή της. Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για βιασμό και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου μόλις εκδοθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα