Αθλητισμός

Ηρακλής: Πήρε πίσω τους βαθμούς… κατέπεσε η εγγυητική

Ακούστε το άρθρο

«Καθαρός» από αφαίρεση βαθμών συνεχίζει -προς το παρόν τουλάχιστον- ο Ηρακλής την προσπάθειά του για παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Μετά τον διακανονισμό της οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι επιστρέφονται στον «Γηραιό» οι τρεις βαθμοί που του είχαν αφαιρεθεί, ως συνέχεια της σχετικής απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Ωστόσο, οι αρνητικές ειδήσεις είναι σε καθημερινή βάση για τους κυανόλευκους καθώς η ΕΕΑ αποφάσισε τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής του Ηρακλή μετά από αίτηση του Παύλου Κυριακίδη και δυο εταιρειών η μια των οποίων είναι ξενοδοχειακή επιχείρηση στην οποία οφείλει ένα σημαντικό ποσό η ΠΑΕ από τη χρήση των μονάδων συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Και όλα αυτά ενώ ο Ηρακλής για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες έκανε δυο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και με τους έξι βαθμούς που συγκέντρωσε στα δυο τελευταία παιχνίδια, αναπτέρωσε τις ελπίδες και προοπτικές του για αγωνιστική σωτηρία.

Ελπίδα υπάρχει στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, ενώ ο τεχνικός Σάββας Παντελίδης ζήτησε από τους παίκτες του, συνέχεια και συνέπεια, καθώς όπως ο ίδιος είπε, «ακόμα είμαστε στην μέση της διαδρομής μας».

Για τον αγώνα της ερχόμενης 28ης αγωνιστικής όπου ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στα Γιάννινα επιζητώντας το τρίτο σερί νικηφόρο παιχνίδι του, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Εμμανουέλ Περόνε, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα χθες στο Καυτανζόγλειο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα