Lifestyle Sexy

Ιρίνα Σάικ: Όταν o θεός έπλασε την Ιρίνα

Ακούστε το άρθρο

Η ομορφιά της είναι φυσική και αψεγάδιαστη. Το κορμί της αγαλματένιο και για μία ακόμη φορά στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο απέδειξε την υψηλή στόφα μοντέλου που διαθέτει, περπατώντας στις πασαρέλες των οίκων Versace, Moschino και Oscar de la Renta. Σέξι και εντυπωσιακή η Ιρίνα Σάικ στα 33 της και μετά τον χωρισμό της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ μοιάζει να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της

Η ίδια, εντελώς απενοχοποιημένη, πηγαίνει σε πάρτυ, ξενυχτά, αλλά παράλληλα βρίσκεται και στο πλευρό της κόρης της Λία. «Πώς γίνεται να  αλλάξει αυτό που είσαι και ό,τι νιώθεις επειδή έγινες μητέρα; Ποιος είναι αυτός που λέει ότι επειδή μια γυναίκα γίνεται μάνα πρέπει να φορά μόνο μακριές φούστες και να απαρνηθεί τα μίνι; Οχι, δεν είναι έτσι, καθόλου έτσι», ανέφερε σε συνέντευξή της.

Λίγες μέρες μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο όπου διασκέδασε στο πάρτυ του οίκου Versace πιο σέξι από ποτέ, η Ιρίνα εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με την κούκλα κόρη της Λία, φορώντας ένα shirt dress Star Wars και combat μπότες που αναδείκνυαν τα υπέροχα πόδια της. Ακόμα και στο off duty style της έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά της.

irina3
Βόλτα με την κόρη της με επίσης αξεπέραστο στυλ
irina2
irina1
Η Ιρίνα στο πάρτυ του οίκου Versace και λίγο νωρίτερα στην πασαρέλα όπου άφησε άφωνους τους πάντες.via

Δ

Όλη η επικαιρότητα