Ελλάδα

Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη από το δικηγόρο της οικογένειας: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της 44χρονης

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστικά στοιχεία για το μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη αποκαλύπτει ο δικηγόρος της άτυχης οικογένειας.

Ήταν 6 Ιανουαρίου του 2018 όταν η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη έφευγε από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας για να πάει, όπως είπε, να πάρει γλυκά για τη γιορτή του γιου της Γιάννη, που ήταν την επόμενη μέρα.

Δεν μπορούσε να φανταστεί όμως πως θα ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε τα παιδιά της.

Η 44χρονη μητέρα παίρνει το αυτοκίνητό της και κατευθύνεται προς τη λίμνη Τριχωνίδα και συγκεκριμένα στην παραλία Φωτμού Μυρτιάς Αιτωλοακαρνανίας.

Από τη στιγμή εκείνη τα ίχνη της Ειρήνης Λαγούδη χάνονται.

Δύο ημέρες μετά, στις 8 Ιανουαρίου 2018, η 44χρονη μητέρα εντοπίζεται νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητό της.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά το θρίλερ που κρατά τώρα ένα χρόνο. Οι αστυνομικοί που φτάνουν στο σημείο μιλούν για αυτοκτονία, χωρίς να εξετάσουν ωστόσο τα κραυγαλέα στοιχεία στο αυτοκίνητο, που έδειχναν ξεκάθαρα πως κάποιοι είχαν οδηγήσει στο θάνατο την άτυχη γυναίκα.

Η οικογένειά της μιλούσε από την πρώτη στιγμή για δολοφονία και η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί. Ο δικηγόρος κ. Βασίλης Ταουξής, που ανέλαβε την υπόθεση, ερευνώντας λεπτομερώς όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα πως η 44χρονη έχει δολοφονηθεί. Το ίδιο και ο πρώην υποστράτηγος της Πυροσβεστικής κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης ο οποίος με στοιχεία αποδεικνύει πως πρόκειται για στυγερή δολοφονία.

Ποιος όμως και γιατί σκότωσε την Ειρήνη Λαγούδη; Ποιος και γιατί ήθελε να τη βγάλει από τη μέση;

Η υπόθεση βρίσκεται στον ανακριτή μετά τις ποινικές διώξεις που άσκησε ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σύσταση συμμορίας, εμπρησμό και ηθική αυτουργία.

Οι αστυνομικοί, αλλά και ο εισαγγελέας έχουν καλέσει για κατάθεση τον σύντροφό της, με τον οποίο είχε χωρίσει λίγες ημέρες πριν το θάνατό της. Τουλάχιστον επτά φορές έχει δώσει διευκρινίσεις για τη μοιραία ημέρα. Έχει όμως άλλοθι, καθώς την ημέρα που πέθανε η άτυχη γυναίκα εκείνος βρισκόταν εκτός Αγρινίου.

Ποιος, λοιπόν, δολοφόνησε την 44χρονη;

Ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη κ. Βασίλης Ταουξής μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.grαποκαλύπτοντας πως οι Αρχές γνωρίζουν τους δολοφόνους της Ειρήνης και το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις με… ονοματεπώνυμα.

Όπως τονίζει ο κ. Ταουξής, οι «ύποπτοι» δεν ελέγχονται μόνο για την υπόθεση Λαγούδη, αλλά και για υποθέσεις ναρκωτικών και τοκογλυφίας και εντός των επόμενων ημερών θα δοθούν ονόματα στη δημοσιότητα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων δίνει συγκλονιστικά στοιχεία και για το κινητό της 44χρονης, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Προχωρά εντούτοις σε μια σημαντική αποκάλυψη. Το κινητό της Λαγούδη εξέπεμψε σήμα από το σπίτι ενός από τους «υπόπτους».

Όλη η επικαιρότητα