WEB tv Ελλάδα

Ειρήνη Λαγούδη: Η άγνωστη κατάθεση από κολλητό φίλο του γιατρού – Νέα τροπή στις έρευνες (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, στις 8 Ιανουαρίου του 2018 και από τότε η υπόθεση θρίλερ επανέρχεται ξανά και ξανά στο προσκήνιο. Η 44χρονη μητέρα αυτοκτόνησε ή κάποιοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό της και την σκότωσαν; Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν εδώ και πάνω από 11 μήνες να απαντήσουν αστυνομικοί και ειδικοί εμπειρογνώμονες, χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως τροφοδοτούν συνεχώς νέες συζητήσεις. Η εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ με την Τατιάνα Στεφανίδου, αποκάλυψε την κατάθεση κολλητού φίλου του γιατρού στον εισαγγελέα, μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο της 44χρονης στην Αιτωλοακαρνανία.

Ουσιαστικά διέψευσε τον γιατρό αφού υποστήριξε ότι οι δυο τους δεν μίλησαν καθόλου για την Ειρήνη Λαγούδη. “Μιλήσαμε μόνο για το σκάφος του” κατέθεσε ο μάρτυρας. Επόμενη κίνηση του εισαγγελέα ήταν να καλέσει εκ νέου το γιατρό. Εκείνος επέμεινε πως είχαν συζητήσει για την 44χρονη και επικαλέστηκε το κινητό του τηλέφωνο.

“Δεν πήρα σοβαρά τις απειλές ότι θα αυτοκτονήσει”

Ο γιατρός, πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση θρίλερ, υποστήριξε ότι πήρε μήνυμα από την Ειρήνη Λαγούδη ότι θα αυτοκτονήσει. Όπως είπε στον εισαγγελέα, δεν πήρε σοβαρά αυτές τις απειλές και έτσι έγινε το κακό.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Μαζί σου” πάντως, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο του γιατρού, δεν εντοπίστηκαν μηνύματα της 44χρονης. Σε αυτό στάθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειάς της, κύριος Ταουξής που αρκέστηκε να πει ότι “στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό”.

Για την πολύκροτη υπόθεση γίνεται έρευνα από τον εισαγγελέα για νέες κακουργηματικές πράξεις.

Αναμένεται ακόμη να ανοίξουν 15 τραπεζικοί λογαριασμοί…

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Η 44χρονη χήρα, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου 2018, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη… Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.

Από την πρώτη στιγμή, από την Αστυνομία υπήρχαν διαρροές για αυτοκτονία. Ένα σενάριο που όμως η οικογένεια της γυναίκας δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα, παλεύοντας με όσα μέσα διαθέτει, να αποδείξει ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία.

Πηγή: newsit.gr 

Όλη η επικαιρότητα