Ελλάδα

Ειρήνη Λαγούδη: Μήνυση για ανθρωποκτονία κατέθεσε η οικογένεια της 44χρονης (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων κατέθεσαν την Παρασκευή οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στις όχθες της Λίμνης Τριχωνίδας.

«Η σχηματισθείσα μέχρι την Τετάρτη δικογραφία διαβιβάστηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος επέστρεψε πίσω την συγκεκριμένη δικογραφία στην αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση και έχουν ζητηθεί από τον Εισαγγελέα επιπλέον στοιχεία. Επίσης σήμερα κατατέθηκε από τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Λαγούδη μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά αγνώστων δραστών» δήλωσε ο Κώστας Ζώης δικηγόρος συνεργάτης του Βασίλη Ταουξή.

Παράλληλα, εκτός από την αστυνομία, τις έρευνες συνεχίζει και ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή το σενάριο της δολοφονίας. Μάλιστα σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι η 44χρονη είχε δεμένα τα χέρια της με πλαστικές χειροπέδες ενώ φέρει εγκαύματα στα χέρια της. Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε και περιμένει με αγωνία για να μάθει με τις τοξικολογικές εξετάσεις, αναφέρει ο κ. Ζωής.

Πηγή: AgrinioSite

Όλη η επικαιρότητα