Ελλάδα

Ειρήνη Λαγούδη: Τα πάνω-κάτω μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του φερόμενου δράστη

Ακούστε το άρθρο

Τα πάνω κάτω έρχονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο δικηγόρος του φερόμενου για ανθρωποκτονία δηλώνει κατηγορηματικά πως: «Δεν έχει υπάρξει καμία προσωποποιημένη κατηγορία στο όνομα του εντολέα μου. Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό του πρέπει να σταματήσει και το λόγο πλέον θα έχει η δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συνήγορος του συγκεκριμένου ανθρώπου πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα Αγρινίου ο οποίος τον ενημέρωση πως η δίωξη την δολοφονία της άτυχης 44χρονης μητέρας είναι ακόμη κατά αγνώστων δραστών. Από την άλλη οι δικηγόροι της οικογένειας της Ειρήνης ισχυρίζονται πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

«Αναμένουμε να κληθεί από την κυρία ανακρίτρια ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός του εγκλήματος σε απολογία, οπότε αναμένονται και νέες εξελίξεις. Είναι γνωστό και κοινό μυστικό στη νομική κοινότητα Αγρινίου ότι έχει προσωποποιηθεί ο δράστης της υπόθεσης της Ειρήνης Λαγούδη» αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας.

Τα ερωτήματα πάντως των τελευταίων ωρών είναι πολλά και τα στόματα ερμητικά κλειστά:

  • Γιατί δεν έχουν κληθεί για κατάθεση οικογένεια και φερόμενοι ύποπτοι να καταθέσουν εκ νέου;
  • Που βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη που μπορεί να δώσει στοιχεία για το τι ακριβώς έγινε;
  • Γιατί δεν εμφανίζονται για κατάθεση οι άνθρωποι που είχαν καταθέσει εξ’αρχής στην ασφάλεια οτι είδαν την Ειρήνη στο αυτοκίνητο της πριν τον θάνατο της μαζί με δύο άνδρες;
https://www.youtube.com/watch?v=w5M5my8u9cg

Όλα αυτά αναμένεται να απαντηθούν.

Πηγή: neaselida 

Όλη η επικαιρότητα