Lifestyle

Ηρωική μάχη με τον θάνατο δίνει ο Τόμας Πρωτόπαπας

showbiz_o_travmatismenos_tomas_protopappas_7211.jpg
Ακούστε το άρθρο

19.3.2013

Mάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, δίνει από την Κυριακή ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας, του οποίου η υγεία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από το τροχαίο που είχε. Στο πλευρό του Τόμας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega «Βασιλιάδες», βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, η σύντροφός του και στενοί του φίλοι.


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός είχε σταματήσει στην άκρη της Αττικής Οδού για να πάρει οδηγίες από την παραγωγή της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου Dr Cook, για το πώς θα φτάσει στο στούντιο. Η μοίρα, όμως, του έπαιζε άσχημο παιχνίδι. Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσεξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ο Τόμας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δε φορούσε ζώνη και εκτοξεύτηκε πάνω στο παρμπρίζ, προκαλώντας σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τραγική σύμπτωση; Το προηγούμενο βράδυ, είχε γράψει στο Facebook του: «Όλα αξίζουν τον κόπο, αν η ψυχή δεν είναι μικρή». Φίλοι και συνεργάτες του, στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και μηνύματα συμπαράστασης στο νεαρό ηθοποιό, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Τwitter και το Facebook με μηνύματα συμπαράστασης και ευχές.

18.3.2013

Πολύ κρίσιμες ώρες για τον νεαρό ηθοποιό Τόμας Πρωτόπαπα, καθώς μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο κεφάλι, παραμένει «κλινικά νεκρός» σύμφωνα με τους γιατρούς.  Ο νεαρός ηθοποιός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του.Οπως αναφέρει το kamikaze.gr, ο διευθυντής του ΚΑΤ πρότεινε στους γονείς του άτυχου ηθοποιού να δωρίσουν τα όργανά του.


Παράλληλα, σοκαρισμένος είναι ο χώρος της ελληνικής showbiz μετά την είδηση για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε  το πρωί της Κυριακής ο ηθοποιός, Τόμας Πρωτόπαπας. Φίλοι και συνεργάτες του στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και μηνύματα συμπαράστασης στο νεαρό ηθοποιό, μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Τwitter! Η Ελεονώρα Μελέτη, o Άδωνις Γεωργιάδης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο Αργύρης Αγγέλου, η Χριστίνα Πολίτη εύχονται μέσω Τwitter να τα καταφέρει!

Όλη η επικαιρότητα