WEB tv Κινηματογράφος

Ήρθε το τέλος του θρύλου του “Ρόκι”- Ο αποχαιρετισμός του Σταλόνε (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η σχέση του Σιλβέστερ Σταλόνε με τον Ρόκι Μπαλμπόα είναι ένας τεράστιος κύκλος κλείνει, μετά από χρόνια επιτυχημένης διαδρομής.

Η ταινία Creed 2 ήταν η τελευταία διαδρομή για τον Σταλόνε. Η ιστορία του Ρόκι ολοκληρώνεται στο sequel του Creed.

Αν σκεφτείτε πώς έφτασε σε αυτό το φινάλε ο Σταλόνε, κάνονατς και franchising στο Greed, θα καταλάβει την ιστορία μίας ολόκληρης ζωής. Άστεγος, με προβλήματα στα δόντια, έγραψε το σενάριο της ταινίας με τον Ρόκι πρωταγωνιστή.

Κανένας δεν ήθελε τον ίδιον τον Σταλόνε για να τον υποδυθεί κι έτσι αναγκάστηκε να πουλήσει τον σκύλο του για μερικά δολάρια, πάλεψε, έζησε σε χαρτόκουτα και τελικά έπεισε τους παραγωγούς και έγινε ο Ρόκι. Μόλις εισέπραξε τα πρώτα του λεφτά αγόρασε ξανά τον σκύλο του στην τιμή των 15 χιλιάδων δολαρίων.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους σε όλο τον κόσμο που έβαλαν την οικογένεια του Ρόκι στην καρδιά τους για αυτά τα 40 χρόνια. Ήταν τιμή μου να μπορέσω να δημιουργήσω και να παίξω αυτόν τον τόσο σημαντικό χαρακτήρα. Αν και μου ραγίζει την καρδιά, όλα τα πράγματα πρέπει να τελειώνουν. Σας αγαπώ ευγενείς και γενναιόδωροι άνθρωποι. Το υπέροχο είναι ότι ο Ρόκι δεν θα πεθάνει. Θα ζει για πάντα σε κάθε έναν από εσάς».

Με αυτά τα λόγια ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποχαιρέτησε τον Ρόκι Μπαλμπόα στη συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα