Ελλάδα

«Είσαι σατανάς» φώναζαν στον πατέρα της 6χρονης Στέλλας στα δικαστήρια

Ακούστε το άρθρο

Την πόρτα του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, πέρασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ο 61χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για την αποτρόπαια δολοφονία της 6χρονης κόρης του Στέλλας.

Μόλις οι παρευρισκόμενοι αντελήφθησαν την παρουσία του 61χρονου πρώην αστυνομικού ξέσπασαν αποκαλώντας τον «σατανά» και τον γιουχάισαν.

Ο 61χρονος έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο παιδοκτόνος, ο οποίος δίνει σήμερα εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού, αναμένεται να επικαλεστεί μειωμένο καταλογισμό για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι όχι μόνο σκότωσε την κόρη του αλλά στη συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια.

«Για όλα φταίει η κακιά στιγμή και τα χάπια που παίρνω» αναφέρει στην προανακριτική του απολογία ο κατηγορούμενος, ενώ παράλληλα, υποστηρίζει πως έπεσε σε κατάθλιψη εξ αιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε η Στέλλα. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως λίγο πριν η κόρη του βρει τραγικό θάνατο στην αγκαλιά του, ο ίδιος είχε πιει τα χάπια του μαζί με κρασί.

Οι ισχυρισμοί του 61χρονου φαίνεται πως εξοργίζουν τη σύζυγο του, η οποία είναι ένα ράκος και φέρεται αποφασισμένη να τους ανατρέψει. Η γυναίκα, η οποία βρίσκεται απέναντι από τον 61χρονο δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί αδιανόητους τους ισχυρισμούς του περί ψυχολογικών προβλημάτων που αίρουν ή ελαττώνουν τον καταλογισμό του.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα