Περίεργα

Ιταλία: Παίζουν ρακέτες δίπλα σε νεκρή τουρίστρια!

r2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπροστά στην καλοπέραση και τον καυτό ήλιο, δεν υπάρχει χώρος για συμπόνια ή διακριτικότητα… Παρότι λίγα μέτρα από τις χρωματιστές ομπρέλες και την ακτή βρίσκεται καλυμμένο το άψυχο σώμα μιας τουρίστριας, οι λουόμενοι της παραλίας στην περιοχή της Φόρμια, εξακολουθούν να παίζουν ρακέτες και άλλοι να φιλιούνται μακάριοι.

Ασύλληπτη αδιαφορία, παντελής έλλειψη σεβασμού ή απλώς άγνοια; Σε κάθε περίπτωση οι φωτογραφίες που απεικονίζουν το κορμί της 78χρονης Ρωσίδας που έχασε τη ζωή της από ανακοπή όσο κολυμπούσε και την ίδια στιγμή τους υπόλοιπους να απολαμβάνουν το μπάνιο τους, μόνο απογοήτευση προκαλούν.

Η τουρίστρια τις μεσημεριανές ώρες κατέβηκε στην παραλία από κοντινό ξενοδοχείο όπου διέμενε με συμπατριώτισσά της για να δροσιστεί στην θάλασσα. Λίγα λεπτά, όμως, αφότου μπήκε στο νερό ένας λουόμενος την είδε να καταρρέει και επιχείρησε να την μεταφέρει στην στεριά.

Η γυναίκα ανέπνεε με δυσκολία και παρά τις πρώτες βοήθειες που της παρασχέθηκαν από τον λουόμενο, η καρδιά της δεν άντεξε.

Στο μεταξύ κάποιοι άλλοι περπατούσαν ανέμελα, άλλοι έκαναν ηλιοθεραπεία, κάποιοι έπιναν αναψυκτικά κάτω από τις ομπρέλες τους και όλα αυτά μόλις λίγα μέτρα από το σημείο όπου βρισκόταν νεκρή η 78χρονη…

 www.protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα