Ψυχαγωγία

«Ήταν προκαθορισμένο να φύγω από την εκπομπή της Σπυροπούλου! Είχαμε συμφωνήσει με τον Alpha…»

Ακούστε το άρθρο
«Δε μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί με άλλους συνεργάτες της Κωνσταντίνας. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τη δική μου συνεργασία…».

Για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την αποχώρησή του από τον Alpha μίλησε ο Σάββας Πούμπουρας, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Όταν συνεργάστηκες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», αποχώρησες στις 31 Μαρτίου και όχι στο τέλος της σεζόν. Γιατί;

Η σύμβασή μου με τον Alpha έληγε στις 31 Μαρτίου. Λίγο πριν, όταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα πήγαινε στο MasterChef στο Star, πρότεινε εμένα για να αναλάβω τη θέση του στο BlindTaste. Ήταν κάτι που γνώριζε ο Alpha και είχαμε συμφωνήσει να φύγω όταν θα έληγε η σύμβασή μου. Οπότε δε δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα πρόσωπο που έχει χτυπηθεί πολύ από τα μέσα και αρκετοί έχουν υποστηρίξει ότι δεν φερόταν καλά στους συνεργάτες της. Πώς ήταν η δική σου εμπειρία;

Πολλά λέγονται και ακούγονται για πολλούς. Σε ότι αφορά στην Κωνσταντίνα εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί της. Συνεργαστήκαμε μια χαρά και έφυγα όταν ήταν προκαθορισμένο να φύγω. Μπορεί να ήταν η πρώτη φορά που συνεργαζόμασταν, αλλά την γνώριζα χρόνια, δεν είχα κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία μου. Κι εγώ είμαι και ένας άνθρωπος που αν υπάρχει κάτι, θα πιάσω τον άλλον και θα το λύσω εκείνη τη στιγμή.

Σε ρωτάω γιατί έχει κατηγορηθεί μέχρι και ότι απέλυε τους συνεργάτες της.

Δε μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί με άλλους συνεργάτες της Κωνσταντίνας. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τη δική μου συνεργασία η οποία δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Στη χρονιά που ήμουν εγώ, η ομάδα ήταν ίδια από την αρχή μέχρι να φύγω.

ΠΗΓΗ: zappit

Όλη η επικαιρότητα